Camper huren in Lissabon

camper huren in Lissabon

De schilderachtige smalle straatjes , de kleurrijke gevels, het historische centrum. Lissabon is een stad met karakter. Er zijn tal van redenen om het prachtige Lissabon te bezoeken. De stad ligt dichtbij de Atlantische oceaan en is gebouwd op zeven heuvels. ‘Sete Colinas’ zoals de Portugezen het noemen. Hierdoor zijn de vele uitzichten zeer de moeite waard. De verschillende wijken in de stad zijn gescheiden door deze heuvels. Daardoor heeft elke wijk een eigen sfeertje. Zo waant u zich in Middeleeuwse sferen in de wijken Alfama, Castelo en Graça en kunt u goed shoppen in Baixa, dat wordt gezien als het hart van de stad. Waarom niet een camper huren in Lissabon en vanuit de hoofdstad uw reis door Portugal beginnen?

Rondreizen door het ongerepte binnenland van Portugal

Vanuit Lissabon kunt u via de kust naar het noorden rijden richting het authentieke Porto, waarbij u onderweg de paleizen in Sintra en de kloosters van Alcobaça en Batalha kunt bezoeken. Andere aanraders zijn het middeleeuwse stadje Óbidos en de universiteitsstad Coimbra, wat in de Middeleeuwen fungeerde als hoofdstad van Portugal. Tussendoor kunt u ook nog stoppen in het vissersstadje Nazaré, waar u heerlijke, verse visgerechten kunt proeven. Maar er zijn tal van routes mogelijk.

Met de camper de grens over naar Spanje

U kunt er ook voor kiezen om verder naar het zuiden van Portugal te rijden via de Algarve met een tussenstop in het havenstadje Faro. Vervolgens kunt u de grens naar Spanje oversteken en Andalusië betrekken in de camperreis. Afhankelijk van de duur van uw campervakantie, kunt u Sevilla bezoeken, sherry proeven in Jerez de la Frontera, de rots van Gibraltar bezichtigen of musea bezoeken in het culturele Málaga.

Camper huren in Lissabon

In Portugal biedt WorldWide Campers onder andere Lissabon aan als camperverhuurlocatie, waar u uw camper kan ophalen en inleveren. Andere verhuurlocaties in Portugal, waar u de camper kan ophalen en inleveren, zijn Faro en Porto. Door de verschillende verhuurlocaties kunt u de route van uw camperreis flexibel plannen. Een camper huren in Lissabon kan bij de camperverhuurders BravaCar, Indie CampersMcRent, Rent Easy en Hostel on Wheels. Maak in het menu hiernaast eenvoudig en snel een offerte voor camperhuur in Lissabon.