Camper huren Spanje

camper huren in spanje

Wilt u meer zien dan alleen de populaire badplaatsen in Spanje? Kies dan voor camperhuur in Spanje bij Worldwide Campers en leer het echte Spanje kennen. Op reis in uw eigen vervoersmiddel en accommodatie in een. Verken de zonnige zuidkust, het ruige noorden of het bergachtige binnenland van Spanje met een camper van Worldwide Campers. Met uw eigen huis op wielen heeft u de vrijheid om uw route en tempo te bepalen. Er zijn tal van mogelijkheden in Spanje voor een geweldige campervakantie met bijvoorbeeld uw kinderen of partner. Vul uw gegevens in op het formulier in het oranje vlak en u ontvangt het beste tarief voor een camper in Spanje.

Een camper huren in Spanje

Een camper huren in Spanje kan via Worldwide Campers bij de volgende camperverhuurders:Indie CampersTouring Cars, OrsonRent, EuroMotorhome en McRent. Daarnaast biedt ook Portugese leverancier Hostel on Wheels verhuurlocaties in Spanje. Indie Campers, Touring Cars en McRent zijn grote Europese camperverhuurders met locaties door heel Europa en jaren aan ervaring. Maar we werken ook samen met kleinere, gepassioneerde verhuurders zoals OrsonRent, EuroMotorhome en Hostel on Wheels. Door een grote keuze in verhuurders kunt u ook kiezen uit veel verschillende campertypes, van basic en compact tot grote, luxe campers.

Een camper huren bij Worldwide Campers

U kunt uw camperreis in Spanje starten in 9 verschillende steden, waaronder in Barcelona, Girona en Sevilla. Een campervakantie is Spanje hoeft helemaal niet zo duur als u denkt. Boek bijvoorbeeld een goedkope last-minute vliegticket en kies voor een 4-persoons camper van Hostel on Wheels. Bent u juist opzoek naar een luxe en topservice tijdens uw camperreis? OrsonRent, een camperspecialist in Barcelona, levert topservice, routetips, splinternieuwe campers en een gratis transfer van en naar het vliegveld. Op zoek naar campings in Spanje? Kijk op ACSI voor een overzicht.

Goed om te weten!

  • Wilt u uw hond meenemen op camperreis? Huur dan een camper van Hostel on Wheels, waar je enkel een schoonmaakvergoeding betaalt van €25,-.
  • Bij sommige verhuurders, zoals EuroMotorhome is het mogelijk een om een one way camperreis te maken, waarbij u de camper bij een andere verhuurlocatie weer inlevert. U kunt bij deze verhuurder zelfs een internationale one way maken, waarbij u terugrijdt naar Amsterdam. Hier betaalt u wel one way kosten voor, die verschillen per locatie. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten.

Veilig reizen met een camper

Ga deze zomer veilig op vakantie met uw eigen huis op wielen van Worldwide Campers. Al onze verhuurders hanteren een strikt schoonmaakprotocol, waarbij alle huurcampers grondig van binnen en buiten worden gereinigd na elke huurperiode. Ook het personeel op de verhuurlocatie houdt minimaal 1,5 meter afstand van klanten. Eenmaal onderweg heeft u al uw eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toilet. Op zoek naar een mooie route door Spanje? Bekijk dan onze routesuggestie door Noord-Spanje. Heeft u vragen over een camper huren in Spanje? Neem gerust contact op met ons customer service team voor advies.