Camper huren Alicante

camper huren in Alicante

Bent u van plan om op vakantie naar Spanje te gaan en wilt u graag veilig een camper huren in Alicante? Reserveer deze camper dan via Worldwide Campers. Onze huurcampers van de camperverhuurder McRent zijn van goede kwaliteit. Bovendien zijn er vele extra’s inbegrepen in de huurprijs zoals ongelimiteerde kilometers. Daarnaast gelden er momenteel flexibele annuleringsvoorwaarden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een camperhuur offerte aan via onze website.

Ontdek Alicante per huurcamper

Alicante is, mede door de ligging van de internationale luchthaven, een perfect uitgangspunt voor uw vakantie. Het is een vrij compacte, maar sfeervolle stad, bekend vanwege de cultuur, het heerlijke eten en de fijne stranden. Een must-visit is de 166 meter hoge Monte Benecantil met het kasteel van Santa Barbara. Alicante ligt in de gelijknamige provincie en hoort bij de regio Valencia. Houdt u van de kust? Dan is de Costa Blanca dé plek voor u! Van populaire badplaatsen tot idyllische stranden, u vindt het hier allemaal. Naast de steden en stranden staat deze regio ook bekend om de prachtige natuur. In de directe omgeving van Alicante bevinden zich maar liefst zes natuurparken. Ook verder landinwaarts vindt u rust, ruimte en kleine dorpjes. Wilt u ook veilig en comfortabel een camper huren in Alicante? Reserveer dan nu uw huurcamper bij Worldwide Campers.

Camper huren in Alicante

Een camper huren in Alicante is een goede en veilige keuze, omdat u zelf bepaalt waar u heen rijdt. Daarnaast ervaart u de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden. In Alicante huurt u een camper van McRent. Dit is de grootste camperverhuur maatschappij van Europa en valt in onze Comfort campercategorie. Alle huurcampers van McRent zijn nooit ouder dan drie jaar en worden uitvoerig gecontroleerd en onderhouden. Alle verhuurlocaties houden zich bovendien aan een strikt schoonmaakbeleid. Zo worden de campers extra grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houdt het personeel op de verhuurlocatie gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Veilig op reis gaan is belangrijker dan ooit en op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Verhuurlocaties in Spanje

Wilt u de drukte van de stad vermijden? Door de ligging van de verhuurlocatie van McRent vlakbij de luchthaven, kunt u gelijk beginnen aan uw vakantie. Wilt u een rondreis maken of liever de huurcamper elders inleveren? Beide mogelijkheden zijn een goede optie, waar gaat uw voorkeur naar uit? U kunt uw huurcamper bijvoorbeeld weer inleveren aan de zuidkust in Málaga. Liever een grotere afstand afleggen? Lever de camper dan in het noordelijk gelegen San Sebastián weer in. Bovendien mag u met uw huurcamper van McRent ook de grens oversteken, zolang u uw huurcamper maar weer inlevert in het land waar u de reis startte. Kortom, een camper huren in Alicante geeft u alle vrijheid. Heeft u nog vragen over een camper huren in Alicante? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers van customer service.