Camper huren Barcelona

camper huren in Barcelona bij Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Barcelona voor een veilige en zorgeloze vakantie door Spanje? Worldwide Campers biedt verschillende verhuurlocaties aan in Spanje en de stad Barcelona is een ideaal uitgangspunt vanwege de ligging. Als u van plan bent om een camper te huren in Barcelona, dan kunt u terecht bij de camperleveranciers OrsonRentIndie CampersEuromotorhome, Touring Cars en McRent. Wilt u weten welke campers zij aanbieden en diverse huurprijzen met elkaar vergelijken? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend een offerte aan via Worldwide Campers!

Ontdek Barcelona en omgeving

Barcelona biedt voor een ieder wat wils, u kunt hier uitgebreid winkelen, heerlijk eten in een van de vele (tapas)restaurants of flaneren over de boulevard. Cultuurliefhebbers komen hier eveneens aan hun trekken. Zo ziet u verspreid door de stad verschillende werken van de bekende artiest Antoni Gaudi zoals Park Guëll en de wereldberoemde Sagrada Familia. Bent u meer op zoek naar rust en ruimte? Niet ver van Barcelona vindt u Montserrat, een bedevaartsplaats met een prachtig klooster. Rijd vervolgens door naar het noorden van de Spanje en verken per huurcamper de fantastische natuurparken in het grensgebied tussen Spanje en Frankrijk. Of reis verder naar de kust van de Costa Brava en ontdek met uw camper vele mooie, kleine baaitjes en leuke kustdorpjes, waar het nog heerlijk rustig is. Wilt u ook een camper huren in Barcelona? Reserveer dan nu uw huurcamper bij Worldwide Campers.

Camper huren in Barcelona

Een camper huren in Barcelona is veilig en comfortabel. U bepaalt zelf de route en reist enkel met uw eigen gezelschap. Daarnaast ervaart u rust en flexibiliteit. Wilt u bijvoorbeeld nabij een stad verblijven of zoekt u liever de rust op? Er zijn verschillende campings die geschikt zijn voor u. Bovendien is er altijd wel een huurcamper die past bij uw wensen en behoeften. U kunt kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere variant, geschikt een vakantie met het gehele gezin. Alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt houden zich aan een strikt schoonmaakbeleid. Zo worden de huurcampers extra grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Uiteraard houdt het personeel op de verhuurlocatie gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken en gaat u veilig op vakantie!

Verhuurlocaties in Spanje

In Spanje heeft Worldwide Campers maar liefst negen verschillende verhuurlocaties. Er is dan ook altijd een geschikte verhuurlocatie voor u. Bij Indie Campers, Euromotorhome, Touring Cars of McRent heeft u bovendien de mogelijkheid om uw camper elders in te leveren dan waar u de camper ophaalt, een zogeheten one way. Haal bijvoorbeeld uw camper op in Noordoost-Spanje en lever de huurcamper weer in het zuiden, bij Sevilla weer in. Wist u dat het bij Indie Campers ook mogelijk is om uw huurcamper in een ander land weer in te leveren? Tegen betaling van een one way fee kunt u uw camper inleveren in plaatsen zoals Marseille of Porto. Heeft u nog vragen over een camper huren in Barcelona? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers van customer service.