Camper huren Barcelona

camper huren in Barcelona

Het noord-westen van Spanje is een fascinerend gebied om per huurcamper te verkennen. U vindt hier de trotse Catalanen met hun eigen taal en cultuur, de schitterende natuurparken in de Pyreneën en natuurlijk de overbekende kust van de Costa Brava die veel meer te bieden heeft dan alleen de populaire  badplaatsen. Om dit deel van Spanje te ontdekken, is Barcelona een prima uitgangspunt. Haal hier uw camper op en trek vervolgens het binnenland in voor een rondreis door het bergachtige Catalonië. Ook een camper huren in Barcelona? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via Worldwide Campers.

Ontdek Catalonië en de Costa Brava vanuit Barcelona

Niet ver van Barcelona vindt u Montserrat, een bedevaartsplaats met een prachtig Benedictijner klooster uit de 9e eeuw. Hiervandaan kunt u met uw camper over mooie landwegen de rest van de provincie Tarragona ontdekken, met uitgestrekte wijngaarden waar u de lekkerste Spaanse cava’s kunt proeven. Rij daarna naar het noorden en reis met uw camper door de fantastische natuurparken in het grensgebied tussen Spanje en Frankrijk. De terugreis naar Barcelona kunt u langs de kust van de Costa Brava maken, waarbij u met uw camper langs vele mooie, kleine baaitjes en leuke kustdorpjes komt. U zult hier ontdekken dat het massatoerisme aan de Costa Brava zich beperkt tot enkele grote steden en dat het gebied verder veel moois te bieden heeft. Ook een camper huren in Barcelona? Maak een offerte voor Spanje.

Een camper huren in Barcelona voor een rondreis door Spanje

U kunt uw rondreis door het noord-westen van Spanje beginnen met een verblijf van een paar dagen in Barcelona, de stad van Gaudí en Picasso. Haal hierna uw huurcamper op en ga op pad om de wijde omgeving te doorkruisen. In Spanje werkt Worldwide Campers samen met OrsonRentEuromotorhome, Touring Cars en McRent, vier bedrijven die zeer comfortabele huurcampers bieden, voorzien van alle gemakken. Wilt u uw rondreis niet alleen beperken tot het noord-westen van Spanje, dan kunt u uw camper ook inleveren in Madrid of Malaga. Naast het huren van een camper in Barcelona kunt u via Worldwide Campers ook een huurcamper reserveren in: GironaLa CorunaSevilla en Valencia.