Camper huren Málaga

camper huren in Málaga

Wilt u een camper huren in Málaga? Málaga is de grootste stad van Zuid-Spanje en ligt aan de Costa del Sol. De zomers zijn zeer warm, maar door de kustligging is het ook dan door de koele zeebries goed vol te houden. De winters zijn zeer aangenaam te noemen. Málaga wordt ook wel de ‘stad zonder winter’ genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Met 300 dagen zon per jaar is Málaga een fijne plek voor de start van een camperreis. Geniet van de stranden, het oude centrum en de heerlijke gastronomie van deze kustplaats. Na uw stadsbezoek, kunt u met de camper de zuidelijke provincie Andalusië ontdekken. Verwonder u over de prachtige architectuur in de omliggende steden Sevilla, Granada, Ronda en Córdoba. En wissel uw camperreis af met prachtige natuur, zoals de Tuinen van Cuenca, en idyllische stranden, zoals Playa de Bolonia.

Altijd een geschikte camper via Worldwide Campers

Bij Worldwide Campers boekt u via onze leveranciers McRent, Touring Cars,Indie Campers, Iberocamper of Euromotorhome uw huurcamper in Málaga. Allemaal gerenommeerde camperverhuurders met een ruime keuze in campertypes en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zo is er altijd een geschikte camper beschikbaar voor uw reisgezelschap. Of u nu alleen, met partner, vrienden of uw gezin reist. Málaga heeft verscheidene campings en camperplaatsen waar u met de camper kunt overnachten alvorens u verder reist of de camper weer inlevert. Kijk op de website of app van Campercontact.

Camper huren in Málaga?

Combineer een bezoek aan Málaga met de populaire badplaatsen Fuengirola of Marbella. Of rijd verder landinwaarts richting Sevilla of Cordoba en ontdek het prachtige Andalusie. U kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Malaga en in te leveren in bijvoorbeeld Madrid, Barcelona of Valencia. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Lees meer over one way kosten in dit artikel. Hoe hoog de one way kosten zijn, staat niet in uw offerte gemaakt. De one way kosten worden handmatig toegevoegd door ons customer service team, zodra zij uw offerte hebben ontvangen.

Ontdek de rest van Spanje per huurcamper

Naast camperhuur in Málaga, kunt u kiezen uit negen andere bestemmingen in Spanje om uw camper te huren. Minder voor de hand liggend zijn bijvoorbeeld San Sebastian of La Coruña in het noorden. Heeft u vragen over camperhuur in Spanje? Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op onze website, bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met ons ervaren customer service team.