Camper huren Valencia

camper huren in Valencia

Wilt u een camper huren in Valencia? Valencia is een van de grootste steden van Spanje en ligt centraal in het midden van de oostkust. Het klimaat is er heerlijk. De winters zijn warm, met een gemiddelde temperatuur van 16 graden. In de zomer maakt de altijd aanwezige zeebries de gemiddelde temperatuur van 30 graden goed te verdragen. Kortom, een heerlijke plek voor de start van een camperreis door Spanje. Vanuit Valencia kunt u langs de kust naar Barcelona rijden of juist kiezen voor een rondreis door het zuidelijke Andalusië, waarbij u steden als Malaga en Sevilla kunt bezoeken.

Camper huren in Valencia

In Valencia is een bezoek aan de Jardin del Turia zeer de moeite waard. Pak de fiets door dit kilometerslange stadspark, dat is gemaakt in de drooggelegde rivierbedding van de Turia. Hier vindt u onder andere het Ciudad de las Artes y de las Ciencias, oftewel de Stad van de Kunst en de Wetenschap. Deze futuristische blikvanger is de highlight van Valencia en een must tijdens uw bezoek aan de stad.  U vind hier onder andere een aquarium park, een wetenschapsmuseum welke ook erg leuk is voor kinderen en een IMAX 3D bioscoop. Na het cultuursnuiven is het heerlijk slenteren door de Mercado Central voor een verse maaltijd. Natuurlijk zijn de nabijgelegen stranden ook heerlijk voor een dagje uitrusten.

Kwaliteitscampers via Worldwide Campers

Bij Worldwide Campers boekt u via McRent of Indie Campers uw huurcamper in Valencia. McRent en Indie Campers zijn grote verhuurders die locaties over heel Europa hebben en hebben een ruim aanbod kwaliteitscampers. Zo is er altijd een geschikte camper voor uw reisgezelschap. Of u nu alleen, met partner, vrienden of uw gezin reist. Als u een camper van McRent heeft geboekt, vergeet dan niet om vooraf online alvast in the checken. Dit scheelt u 30 minuten tijdens het ophalen van de camper bij de verhuurlocatie. Valencia heeft verschillende campings en camperplaatsen waar u met de camper kunt overnachten alvorens u verder reist of de camper weer inlevert. Via Campercontact kunt u deze campings bekijken.

Meer camperhuur mogelijkheden in Spanje

Combineer een bezoek aan Valencia met badplaatsen Alicante of Benidorm. Of rijd verder landinwaarts richting Toledo of Murcia. U kunt er ook voor kiezen de camper op te halen in Valencia en in te leveren in bijvoorbeeld Madrid, Barcelona of Malaga. Hier zijn wel zogenaamde one way kosten aan verbonden. Hoe hoog deze zijn, ziet u terug in uw offerte. Maak in het menu hiernaast eenvoudig en snel een offerte voor camperhuur in Valencia.