Camper huren Verenigd Koninkrijk

camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Camper huren in het Verenigd Koninkrijk voor een rondreis door Engeland, Wales of Schotland

Ontdek het Verenigd Koninkrijk per huurcamper en toer door de verschillende landen met elk een eigen cultuur en taal. De Engelse zuidkust, het prachtige Wales in het westen of het ruige Schotland in het noorden garanderen een reis vol afwisseling. In een camper van WorldWide Campers zit het stuur alvast aan de goede kant voor u, wat het links rijden een stuk makkelijker maakt. Ook een camper huren in het Verenigd Koninkrijk? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Huur een camper voor het Verenigd Koninkrijk via WorldWide Campers

Combineer het groene, heuvelachtige binnenland met ruige kusten en bruisende steden om optimaal te genieten van het Verenigd Koninkrijk. Met een huurcamper via WorldWide Campers heeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Talloze campings en lieflijke bed and breakfasts bieden de gelegenheid tot overnachten met uw camper. De gastvrijheid van de Engelsen, Schotten en Welsh zorgt er voor dat u zich overal thuis voelt. Geniet van een heerlijke Britse High Tea of beleef een avondje in de pub met de locals.

Camperverhuur in Engeland

WorldWide Campers werkt in het Verenigd Koninkrijk samen met de verhuurder McRent en Touring Cars en heeft verhuurlocaties in LondenEdinburgh, Manchester en Birmingham. McRent is de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa en heeft kleine campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere modellen voor het hele gezin. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren zodat u efficiënt en snel uw camper kunt ophalen ter plaatse. Voor meer informatie over de verhuurder McRent kunt u terecht op de verhuurders pagina. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij WorldWide Campers.