Camper huren Verenigd Koninkrijk

camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Ontdek het Verenigd Koninkrijk per huurcamper en toer door de verschillende landen met elk een eigen cultuur en taal. De Engelse zuidkust, het prachtige Wales in het westen of het ruige Schotland in het noorden garanderen een reis vol afwisseling. In een camper van Worldwide Campers zit het stuur alvast aan de goede kant voor u, wat het links rijden een stuk makkelijker maakt. Ook een camper huren in het Verenigd Koninkrijk? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een van de vier locaties en start met het plannen van een prachtige roadtrip.

Een camper huren in het Verenigd Koninkrijk

Combineer het groene, heuvelachtige binnenland met ruige kusten en bruisende steden om optimaal te genieten van het Verenigd Koninkrijk. Met een huurcamper via Worldwide Campers heeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Talloze campings en lieflijke bed and breakfasts bieden de gelegenheid tot overnachten met uw camper. Wilt u zich alvast oriënteren op campings? Op Campsites.co.uk vindt u een overzicht van campings en tevens meer informatie over de mogelijkheden van wild kamperen met uw camper. De gastvrijheid van de Engelsen, Schotten en Welsh zorgt er voor dat u zich overal thuis voelt. Geniet van een heerlijke Britse High Tea of beleef een avondje in de pub met de locals.

Ervaar de vrijheid van een huurcamper

Haal uw huurcamper op bij een van onze verhuurlocaties in het Verenigd Koninkrijk en ontdek de natuur en de steden op uw eigen tempo. Begint uw reis in Edinburgh, Schotland? Reis dan met uw camper naar het schitterende Lake Lomond of maak een lange wandeling in de landschappen van Glencoe. Haalt u de camper op in Manchester? Rijd dan naar het noorden om een bezoek te brengen aan het Lake District National Park. En maak een trip langs de grillige Zuidkust als u uw camper ophaalt in Birmingham of Londen.

Camperverhuur in Engeland

Worldwide Campers werkt in het Verenigd Koninkrijk samen met de verhuurder McRent en Touring Cars en heeft verhuurlocaties in LondenEdinburgh, Manchester en Birmingham. McRent is de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa en heeft kleine campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere modellen voor het hele gezin. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren, zodat u efficiënt en snel uw camper kunt ophalen ter plaatse. Touring Cars is al meer dan 30 jaar een camperspecialist in het Noorden van Europa en heeft sinds 2017 ook een verhuurlocaties in Manchester.