Camper huren Zurich

camper huren in Zurich

Een camper huren in Zurich voor een vakantie in Zwitserland

Zurich is de grootste stad van Zwitserland en heeft de drukste luchthaven van het land. De stad staat wereldwijd bekend als financieel centrum en door het gunstige belastingklimaat zijn veel internationale banken hier gevestigd. Zurich is meerdere malen verkozen tot de Europese stad die kwalitatief gezien het beste leefklimaat heeft. Dat is niet zo gek met het enorme cultuuraanbod en de prachtige natuur die de stad overal flankeert. Het meer van Zurich en de Limmat rivier bieden talloze opties voor mooie boottochten en door de goede infrastructuur kunt u ook met uw huurcamper prima de omgeving ontdekken. Een camper huren in Zurich doet u eenvoudig en snel via de website van WorldWide Campers

Beleef Zurich en Zwitserland per camper

Zurich is een perfect startpunt voor uw camperreis in Zwitserland. Een rondreis langs meren, gletsjers en door de vele bergpassen werkt absoluut verfrissend. De Zwitsers zijn gastvrij en Zurich is dan ook een gemakkelijke stad om uw reis te beginnen. Ontdek Zurich en pik bijvoorbeeld na een aantal dagen uw camper op om uw verdere tocht door Zwitserland te vervolgen. Steden als Genève, Luzern en Basel zijn een bezoek ook meer dan waard en met de vele goedverzorgde campings is er altijd een mooie plek om te overnachten met uw camper van WorldWide Campers.

Vertrouwd en gemakkelijk reizen met een camper in Zwitserland

WorldWide Campers werkt in Zurich samen met McRent, de grootste camperverhuurmaatschappij in Europa. McRent campers hebben een hoge standaard waar het slaap en leef comfort betreft en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Het is ook mogelijk om vooraf online te registreren zodat u efficiënt en snel uw camper kunt ophalen ter plaatse.