Camper huren in Havana

Camper huren in Havana

Een camper huren in Havana

Hoofdstad Havana is de plek waar de meeste reizigers hun vakantie in Cuba beginnen. De stad is erg bekend vanwege de prachtige oldtimer auto’s in alle mogelijke kleuren, maar ook vanwege de uitgesproken koloniale gebouwen en kleurrijke straten. Havana biedt een ideaal onderkomen voor de eerste paar dagen van je reis. Een camper huren in Havana is gemakkelijk, omdat de verhuurlocatie maar twintig minuten verwijderd is van het internationale vliegveld. Daarnaast ligt de stad vrij centraal tussen de paradijselijke westkust en prachtige Cubaanse steden als Trinidad en Santa Clara.

Unieke rondreis per camper

Bij een vakantie in Cuba denkt u al snel aan zon, zee en witte stranden. En hoewel het Caribische eiland inderdaad prachtige stranden heeft voor zonnebaden, duiken en snorkelen, is de natuur ook absoluut de moeite waard. Het bekendste natuurschoon van Cuba is de vallei van Vinales. Hier vind u een groen landschap vol met rode bergen, tabaksplanten en palmbomen. Ook in het oosten van Cuba kunt u een mooie rondreis maken. U vindt hier de Sierra Maestra, de hoogste bergketen van Cuba, tevens opgenomen op de Unesco Wereld Erfgoedlijst.

Huur uw camper bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt samen met Daiquirí Tours in Cuba. Daiquiri biedt één soort camper aan, die wordt gemaakt door RIMOR, een Italiaans bedrijf dat bijna 40 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van campers. De campers die worden aangeboden zijn gebouwd op de krachtige Fiat Ducato 3000 Turbo diesel, welke garant staat voor rijcomfort en veiligheid. Deze camper is geschikt voor maximaal 6 personen.

Camping in Cuba

Hoewel u niet vrij mag kamperen in Cuba, zijn er enkele campings waar u kunt overnachten met een camper. Daarnaast heeft Daiquirí Tours een samenwerking met veel hotels op Cuba, waar u op de parkeerplaatsen mag overnachten en tevens de services en faciliteiten van het hotel mag gebruiken. Uw overnachtingen kunt u van te voren grotendeels afstemmen met Daiquirí Tours, zodat zij uw plek kunnen reserveren. Wilt u graag meer informatie over een camperreis in Midden-Amerika? Neem dan contact op met ons customer service team.