Camper huren Noord-Amerika

camper huren in noord-amerika via camperspecialist Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Noord-Amerika? Noord-Amerika staat niet voor niets bekend als het continent van de onbegrensde mogelijkheden. Met zoveel prachtige nationale parken en wereldsteden, biedt reizen per camper u een bijzonder perspectief. Zowel Amerika als Canada zijn geweldige landen om met een camper te verkennen. Worldwide Campers werkt samen met meer dan 15 gerenomeerde camperverhuurders in Amerika en Canada, dus u kunt een camper huren in Noord-Amerika op meer dan 30 locaties. Maak een vrijblijvende camperhuur offerte op onze website of laat u  adviseren door ons customer service team over  de mogelijkheden.

Camper huren in Noord-Amerika

De nationale parken van Noord-Amerika bieden het beste van de ongekend mooie natuur in Amerika en Canada en zijn ingesteld op bezoekers die rondreizen met een camper. Ook de wegen in Noord-Amerika zijn doorgaans zeer geschikt voor het rijden met een camper, zodat u heerlijk ontspannen kunt genieten van het uitzicht en van uw vakantie met een huurcamper. Noord-Amerika kent ontzettend veel campgrounds waar u uit kunt kiezen voor uw overnachting. Kijk voor een overzicht van campings in Noord-Amerika op de website van KOA of Free Campgrounds.

Camperrondreis door Amerika en Canada

Een camper huren in Noord-Amerika is gemakkelijk via Worldwide Campers, omdat u een zeer ruime keuze heeft in verhuurlocaties en campertypes. Van enorme RV’s voor acht personen tot comfortabele kampeerbusjes, waar u met zijn tweeën een avontuurlijke roadtrip maakt. Bij de meeste verhuurders mag u ook de grens oversteken van Amerika naar Canada of andersom. Voorwaarde is wel dat u de huurcamper weer in het oorspronkelijke land inlevert. U kunt er vaak ook voor kiezen om een one way trip te maken, waarbij u de camper ophaalt in bijvoorbeeld San Francisco en weer inlevert in bijvoorbeeld Seattle. Hier zijn wel one way kosten aan verbonden, die verschillen per verhuurder.

Wegbrengspecials voor nieuwe campers

De meeste camperverhuurders in de Verenigde Staten en Canada bieden in het voorjaar diverse camperhuur wegbrengspecials aan. U heeft dan de mogelijkheid een gloednieuwe camper op te halen in de fabriek dichtbij Chicago of Toronto en deze naar diverse bestemmingen te brengen, voor een sterk gereduceerd tarief. Op deze manier worden alle nieuwe voertuigen gedistribueerd door heel Noord-Amerika. Een camper huren in Noord-Amerika met een wegbrengspecial? Kijk op de pagina over wegbrengspecials of neem contact op met de reserveringsafdeling voor de mogelijkheden.

Camper huren in Amerika

Camper huren in AmerikaDroomt u ook al jaren van een camperrondreis door Amerika, het meest veelzijdige land ter wereld? Met een camper van Worldwide Campers kunt u deze droom laten uitkomen. De ontelbare mogelijkheden die de Verenigde Staten biedt, maakt het erg aantrekkelijk om een camper te huren in Amerika.

Camper huren in Amerika

Camper huren in Canada

Camper huren in CanadaWist u dat het prachtige Canada bijna net zo groot is als heel Europa? Hierdoor is Canada het land bij uitstek om een camper te huren. Een goede camper huren in Canada via Worldwide Campers is dan ook geen overbodige luxe. Canada kent veel bruisende steden als Vancouver, Calgary, Montreal en Toronto.

Camper huren in Canada