Camper huren Amerika

Camper huren in Amerika via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Amerika, het meest veelzijdige land ter wereld? Met een camper van Worldwide Campers kunt u deze wens laten uitkomen. De ontelbare mogelijkheden die Amerika biedt, maakt het erg aantrekkelijk om een camper te huren in Amerika. Cruise in uw eigen camper over de beroemde route 66 vanuit Chicago of Los Angeles of ontdek Yellowstone National Park vanuit Denver of Seattle. Huur een camper vanuit Miami in Florida en rijd naar de Florida Keys en de Everglades. Of combineer een camperrondreis door Florida met het Diepe Zuiden van Amerika en bezoek de (muziek)steden Atlanta, Memphis of Nashville of het Smoky Mountains National Park. Wilt u ook een camper huren in Amerika? Maak geheel vrijblijvend een offerte voor uw campervakantie door Amerika via onze website.

Camper huren in Amerika

Of u nu kiest voor een vakantie in het westen van Amerika vanuit San Francisco of met uw huurcamper een reis wilt maken door New England vanuit New York. Een camperrondreis in Amerika staat altijd garant voor een droomvakantie. In Amerika werkt Worldwide Campers samen met 12 verschillende camperverhuurders, waaronder Cruise America, Apollo USA, Britz, Campervan North AmericaEl Monte en RoadBear. Weet u niet goed wat de verschillen tussen de camperverhuurders zijn? Bij het maken van een offerte staat per camperverhuurder vermeld of deze valt in de categorie standaard, comfort of premium.

Altijd een camper die bij u past

De camperverhuurders bieden allemaal verschillende campers aan. Of u nu opzoek bent naar budget, luxe, klein of juist veel slaapplaatsen, Worldwide Campers heeft voor iedereen een geschikte camper. Naast de zogeheten motorhomes geschikt voor twee tot zes personen kunt u bij Worldwide Campers ook een backpack camper huren bij Jucy of Escape. Deze kleine kampeerauto’s zijn zo groot als een Minivan, maar van alle gemakken voorzien; Twee slaapplaatsen, kookgelegenheid en een volledige camperuitrusting. Met deze vrolijk gekleurde campers, heeft u het gemak van een gewone auto in bijvoorbeeld de steden, maar geniet u van het verblijf midden in de natuur in een van de vele nationale of state parken, die de VS rijk is.

One way routes

Samen bieden de camperverhuurders in Amerika meer dan 30 verschillende locaties aan. Erg populair in Amerika zijn de zogenaamde one ways, u kiest er dan voor om de camper op een andere locatie in te leveren dan waar u de camper heeft opgehaald.  Dit is bij de meeste camperverhuurders een mogelijkheid tegen betaling van drop off kosten. Het team van Worldwide Campers adviseert u graag over de mogelijkheden.

Waarom een camper huren via Worldwide Campers?

Als u een camper huurt via Worldwide Campers, geniet u van de volgende voordelen:

  • Duidelijke voorwaarden
  • Goede en persoonlijke service vooraf en bij de camperlocatie
  • No-Risk Garantie
  • All Inclusive camperhuur tarieven
  • Ruim aanbod campers

Bent u op zoek naar meer informatie over camperhuur in Amerika of heeft u vragen over uw offerte? Ons customer service team adviseert u graag!

Camper huren in Amerika? Bekijk de impressie!