Camper huren Amerika

Camper huren in Amerika via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Amerika, het meest veelzijdige land ter wereld, voor een droomreis? Met een camper van Worldwide Campers kunt u deze droom laten uitkomen. De ontelbare mogelijkheden die Amerika biedt, maakt het erg aantrekkelijk om een camper te huren in Amerika. Cruise in uw camper over de beroemde route 66 vanuit Chicago of Los Angeles of ontdek Yellowstone National Park met een huurcamper vanuit Denver of Seattle. Huur een camper vanaf Miami in Florida en rij naar de Florida Keys en de Everglades. Combineer een camperrondreis door Florida ook eens met het Diepe Zuiden van Amerika en bezoek de steden Atlanta of Nashville en Smoky Mountains National Park. Een camper huren in Amerika? Maak in het menu hiernaast een vrijblijvende offerte. Ons customer service team adviseert u graag over de mogelijkheden met een camper.

Gerenommeerde camperverhuurders in Amerika

In Amerika werkt Worldwide Campers samen met acht verschillende camperverhuurders, waaronder Cruise America, Apollo USA, Britz, Campervan North AmericaEl Monte en RoadBear. Deze verhuurders bieden allemaal verschillende campers aan. Dus of u nu opzoek bent naar budget, luxe, klein of juist veel slaapplaatsen, Worldwide Campers heeft voor iedereen een geschikte camper. Weet u niet goed wat de verschillen tussen de camperverhuurders zijn? Bij het maken van een offerte staat per camperverhuurder vermeld of deze valt in de categorie standaard, comfort of premium.

Backpack camper huren in Amerika

Naast de zogeheten motorhomes kunt u bij Worldwide Campers ook een backpack camper huren bij Jucy of Escape. Deze kleine kampeerauto’s zijn zo groot als een Minivan, maar van alle gemakken voorzien; Twee slaapplaatsen, kookgelegenheid en een volledige camper uitrusting. Met deze vrolijk gekleurde backpack campers, heeft u het gemak van een gewone auto in bijvoorbeeld de steden, maar geniet u van het verblijf midden in de natuur in een van de vele nationale of state parken, die de VS rijk is.

Kamperen in een Amerika met een camper

Bent u daarnaast op zoek naar campings om op te verblijven tijdens uw camperrondreis door de Verenigde Staten, maak dan gebruik van de website van Recreation.gov. Op deze handige website vindt u campings in en rondom de Nationale parken van Amerika inclusief informative over camping faciliteiten en beschikbaarheid. Of u nu kiest voor een vakantie in het westen van Amerika vanuit San Francisco of een rondreis wilt maken door New England vanuit New York. Een camperrondreis in Amerika staat altijd garant voor een droomvakantie. Dus aarzel niet langer en vraag geheel vrijblijvend online een camperhuur offerte aan of neem contact op met Worldwide Campers op 030-6974964

Een camper huren in Amerika bij Worldwide Campers!

Een voordelige camper huren in Amerika kan op meer dan 30 locaties. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de camper op een andere locatie in te leveren. Dit wordt een one way genoemd en is bij de meeste camperverhuurders een mogelijkheid tegen betaling van drop off kosten. Het team van Worldwide Campers kan u de volgende camperverhuur locaties in de Amerika aanbevelen: AlaskaLas VegasOrlandoSalt Lake CitySeattle.

Camper huren in Amerika? Bekijk de impressie!