Camper huren in Albuquerque

camper huren in albuquerque

In de staat New Mexico kunt u een camper huren in Albuquerque.  Als u een huurcamper ophaalt in Albuquerque, ligt het Wilde Westen van Amerika aan uw voeten. Vanuit Albuquerque kunt u een camperrondreis maken die u naar Nationale Parken als bijvoorbeeld Mesa Verde of Grand Canyon voert. Maar ook idyllische plaatsjes als Santa Fe of El Paso, Texas liggen met een camper binnen het bereik. Combineer een camperrondreis door New Mexico met bijvoorbeeld met de staat Texas en bezoek de plaatsen Dallas en Houston. Maar u kunt natuurlijk ook verder het westen in trekken en richting de Californische kust rijden, of dichterbij richting Utah om daar parken als Zion, Bryce en Arches te bezoeken.

Een camper huren in Albuquerque

In het westen van Amerika zijn er twee camperverhuurders die in Albuquerque een ophaallocatie hebben. Dit zijn  Cruise America, de grootste camperverhuur maatschappij in de Verenigde Staten en El Monte. Of u nu op zoek bent naar een compacte camper voor met z’n tweetjes of een groter model voor het hele gezin, op WorldWide Campers vindt u een groot aanbod campers voor uw rondreis vanuit Albuquerque. Ook een camper huren in Albuquerque? Vraag een van onze specialisten voor een aanbod op maat.

One-Way verhuur met een camper vanuit Albuquerque

Wilt u de camper ophalen in Albuquerque en inleveren in bijvoorbeeld PhoenixLos Angeles, San Francisco of Las Vegas informeert u dan bij ons team naar de mogelijkheden voor een one-way en de eventuele kosten hiervan door contact met ons op te nemen. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt sturen wij u de kosten overzichtelijk toe. Naast camperverhuur in Albuquerque kunt u in de USA ook een camper huren via WorldWide Campers in bijvoorbeeld San Francisco, DenverSalt Lake City of San Diego. Zo kunt u uw droomreis door Amerika maken en zoveel mogelijk zien van het land van de onbegrensde mogelijkheden!