Camper huren Bozeman

camper huren in bozeman

Wilt u een rondreis maken door de Rocky Mountains van Amerika? Start uw avontuur dan in Bozeman. Een camper huren in Bozeman via WorldWide Campers is eenvoudig en snel geregeld. In 4 stappen maakt u op onze website een camperhuur offerte voor Bozeman. Heeft u voldoende kilometers voor uw rondreis en zijn alle verzekeringen wel incusief in het tarief? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en adviseren u over alle benodigde informatie. In Bozeman werkt WorldWide Campers samen met de camperverhuurder Campervan North America en biedt compacte kampeerauto’s aan. Deze kleine campers rijden gemakkelijk en zuinig door het adembenemende landschap van de Rockies.

Een camper huren in Bozeman voor een rondreis door de Rockies

Bozeman ligt in de staat Montana op nog geen 2 uur rijden van Amerika’s eerste nationale park Yellowstone. In Bozeman is een bezoek aan het Museum of the Rockies absoluut een aanrader. Tijdens de rit van Bozeman naar Yellowstone National Park rijdt u door het prachtige landschap van de wintersportplaats Big Sky. Voordat u Yellowstone National Park met een camper betreed, is een bezoek aan West-Yellowstone echt een must. West-Yellowstone is een typisch cowboy stadje en in de winkeltjes kunt u echte cowboylaarzen en hoeden kopen. In de IMAX-bioscoop krijgt u een indruk over hoe spectaculair Yellowstone is.

Yellowstone National Park met een camper

Yellowstone ligt voornamelijk in de staat Wyoming en bestaat sinds 1872. Het is het oudste nationale park van Amerika. Yellowstone heeft een vulkanisch landschap en dat zie je terug aan de highlights van het park. Old Faithful, Grand Prismatic Spring, Upper Geyser Basin en Mammoth Hot Springs zijn de belangrijkste toeristische attracties van Yellowstone. Het is aan te raden om mimaal 2 nachten te verblijven in het park vanwege de enorme oppervlakte en de vele hotspots. Ga met een park ranger beren en wolven spotten en geniet van de prachtige natuur. In Yellowstone vindt u diverse campings waar u met uw huurcamper kunt overnachten. Kijk voor meer informatie over kamperen in Yellowstone op de volgende website.