Camper huren in Bozeman

camper huren in bozeman

Wilt u een rondreis maken door de Rocky Mountains van Amerika? Start uw avontuur dan in Bozeman Montana. Een camper huren in Bozeman via Worldwide Campers is eenvoudig en snel geregeld. In vier stappen maakt u op onze website een camperhuur offerte voor Bozeman. Heeft u voldoende kilometers voor uw rondreis en zitten alle verzekeringen inclusief in het tarief? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en adviseren u over alle benodigde informatie. In Bozeman werkt Worldwide Campers samen met de camperverhuurder Campervan North America en biedt compacte kampeerauto’s aan. Deze kleine campers rijden gemakkelijk en zuinig door het adembenemende landschap van de Rockies.

Een camper huren in Bozeman voor een rondreis door de Rockies

Bozeman ligt in de staat Montana op nog geen twee uur rijden van Amerika’s eerste nationale park Yellowstone. Een camper huren in Bozeman zorgt ervoor dat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken. In Bozeman is een bezoek aan het Museum of the Rockies absoluut een aanrader. Tijdens de rit van Bozeman naar Yellowstone National Park rijdt u door het prachtige landschap van de wintersportplaats Big Sky. Voordat u Yellowstone National Park met een camper betreedt, is een bezoek aan West-Yellowstone echt een must. West-Yellowstone is een typisch cowboy stadje en in de winkeltjes kunt u echte cowboylaarzen en hoeden kopen. In de IMAX-bioscoop krijgt u een indruk over hoe spectaculair Yellowstone is.

Yellowstone National Park met een camper

Yellowstone ligt voornamelijk in de staat Wyoming en bestaat sinds 1872. Het is het oudste nationale park van Amerika. Yellowstone heeft een vulkanisch landschap en dat zie je terug aan de highlights van het park. Old Faithful, Grand Prismatic Spring, Upper Geyser Basin en Mammoth Hot Springs zijn de belangrijkste toeristische attracties van Yellowstone. Het is aan te raden om mimaal twee nachten te verblijven in het park vanwege de enorme oppervlakte en de vele hotspots. Spot met een park ranger beren en wolven en geniet van de prachtige natuur. In Yellowstone vindt u diverse campings waar u met uw huurcamper kunt overnachten. Kijk voor meer informatie over kamperen in Yellowstone op de volgende website.

One-way mogelijkheden

Wilt u een rondreis maken door het westen van Amerika en wenst u de camper in te leveren op een andere locatie? Worldwide Campers biedt verschillende one-way mogelijkheden. Dit betekent dat u de camper kunt ophalen in bijvoorbeeld Bozeman Montana en uw camper kunt inleveren op een andere plek, zoals Las Vegas  in de Amerikaanse staat Nevada. Op deze manier kunt u uw eigen camperrondreis samenstellen. Naast een camper huren in Bozeman, kunt u in de Verenigde Staten ook kiezen om uw camper te huren in bijvoorbeeld Los AngelesDenverSeattle, of Portland. Woldwide Campers biedt een ruim aanbod van verhuurlocaties aan en de keuze is aan u. Heeft u vragen? Neem contact op met de customer service.