Camper huren Chicago

camper huren in chicago

Chicago is de ideale uitvalsbasis om een camper te huren voor een gecombineerde camperrondreis door Amerika en Canada. Of volg de beroemde Route 66 richting Los Angeles in Californië die zijn oorsprong in Chicago vindt. Rust na uw lange vlucht uit Nederland eerst heerlijk uit in Chicago voordat u uw huurcamper ophaalt bij het verhuurstation van bijvoorbeeld Cruise America of El Monte. De ‘windy city’ is prachtig gelegen aan Lake Michigan en is uitermate geschikt voor een citytrip. Vanaf de Chicago River heeft u het beste uitzicht op de indrukwekkende skyline van deze stad. Ook een camper huren in Chicago? Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door Illinois, Indiana, Ohio, Pennsylvania, New York, Ontario en Michigan vanuit Chicago.

Camper huren in Chicago

In de Verenigde Staten biedt WorldWide Campers Chicago aan als verhuurlocatie. U kunt kiezen uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist en de mate van luxe die u wenst. Bent u op zoek naar een camper die u kunt ophalen in Chicago en in kunt leveren in bijvoorbeeld New York of Boston? Bij WorldWide Campers kunt u vooraf een one-way reserveren. Vraag bij het maken van een offerte naar de one-way kosten.

Camper wegbrengspecials

Camperverhuurders zoals Cruise America en Elmonte laten ieder jaar nieuwe campers bouwen in de buurt van Chicago. Om deze campers voordat het camperverhuurseizoen begint op de juiste locaties te krijgen, geven zij de mogelijkheid om tegen zeer aantrekkelijke, vaak all-inclusive tarieven een camper te huren. Lees meer over wegbrengspecials op onze speciale pagina.

Huur ook een camper in de volgende Amerikaanse steden

U kunt een camper huren in Amerika in bijvoorbeeld Orlando of Miami in Florida. Maar ook Los AngelesSan Francisco en San Diego in Californië, Denver in Colorado en Las Vegas, Nevada zijn mogelijke ophaallocaties.