Camper huren in Dallas

camper huren in dallas

Wilt u een camper huren in Dallas? De Texaanse stad Dallas is een prachtige plek in de Verenigde Staten om een campervakantie te beginnen. Het compacte stadscentrum van Dallas is een prima plek om voordat u uw huurcamper ophaalt, een of meerdere dagen door te brengen. Dallas is natuurlijk de plaats waar JFK werd vermoord. Het Sixth Floor Museum is een bijzondere plek om deze historische gebeurtenis te herdenken, even als het JFK memorial. Een andere bekende bezienswaardigheid is de Reunion Tower. Dallas staat ook internationaal bekend om haar levendige art scene, dus bezoek hier zeker wat musea en galeries. Het Dallas Museum of Art is een absolute aanrader, net zoals het enorme Art District. Maak ook een wandeling door de bijzondere wijk rondom het Art District en aanschouw de opvallende architectuur.

Camper huren in Dallas

Als u een camper wilt huren in Dallas, heeft u de keuze uit twee camperverhuurders. WorldWide Campers werkt hier met Cruise America en El Monte RV. Beiden gerenommeerde camperverhuurders met een ruime keuze aan campers. Of u nou met z’n tweeën of met het hele gezin reist, er is altijd wel een geschikte camper voor uw reisgezelschap bij. Informeer bij ons team naar de verschillende mogelijkheden of bekijk de campertypes op de leverancierspagina’s.

Bezoek ook Fort Worth

Vanuit Dallas bent u zo in de historische cowboy stad Fort Worth andere trekpleisters in Texas, zoals Austin en Houston. In Fort Worth staan cowboys en cultuur centraal. Bezoek het Fort Worth Stockyards National Historic District, in dit gebied zijn alle ‘western tradities’ te zien. Zo worden er twee keer per dag Texaanse Longhorns door de straten gedreven tijdens de zogenoemde ‘cattle drives’. In de avond kan je linedancen bij Billy Bob’s Texas of breng een bezoek aan de White Elephant Saloon. In het weekend zijn er rodeo kampioenschappen in het Cowtown Coliseum.

Ontdek de rest van Amerika met uw huurcamper vanuit Dallas

Het is ook mogelijk om uw huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar u deze ophaalt. Hier zijn zogenaamde one way kosten aan verbonden. Door een offerte aan te vragen of te informeren bij ons team, krijgt u een overzicht van de totale kosten inclusief one way verhuur. U kunt de camper bijvoorbeeld inleveren in Atlanta, Miami, New York of Las Vegas, Los Angeles en San Francisco maar ook in Seattle of Denver.