Camper huren Fort Lauderdale

camper huren in fort lauderdale

Een camper huren in Fort Lauderdale voor een rondreis door het zonnige Florida? Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camperreis in de Amerikaanse staat Florida. In Florida, ook wel The Sunshine state genoemd, is het bijna altijd mooi weer, uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Een campervakantie in Fort Lauderdale begint met de mooie stranden van de Atlantische kust. Restaurants, winkels en pretparken zijn allemaal voorhanden in Florida. Op een half uurtje rijden vanuit Fort Lauderdale vindt u Everglades National Park. Dit park is goed te bereiken met een camper en biedt voldoende parkeergelegenheid voor grote RV’s. Beleef met een airboat de prachtige natuur van de Everglades en kom oog in oog met de beroemde alligators.

Een camper huren in Fort Lauderdale

In Fort Lauderdale kunt u een huurcamper ophalen bij Cruise America of bij El Monte RV. Beide camperverhuurders hebben een netwerk van verhuurlocaties door heel Amerika en beschikken over een ruime vloot van familie campers. Hierdoor heeft u een ruime keuze voor een campervakantie met uw gezin, partner of vrienden. Ook een camper huren in Fort Lauderdale? Neem contact op met ons internationale callcenter voor een camperhuur offerte.

Begin uw camperreis in Fort Lauderdale en ontdek Florida

Fort Lauderdale kan een perfect begin- of eindpunt zijn van uw camperreis door Florida en de rest van de Verenigde Staten. Fort Lauderdale ligt aan de Atlantische kust, een kleine drie kwartier ten noorden van Miami, aan de mooie A1A weg die langs de kustlijn van Florida voert. Een heerlijke plek voor een rustige strandvakantie. U kunt met uw huurcamper op allerlei plaatsen vlakbij of zelfs op het strand kamperen. Vanuit Fort Lauderdale maakt u ook gemakkelijk een rondreis langs de highlights van Florida, zoals Orlando met de vele attractieparken van Disney en Universal. Maar ook het Kennedy Space Center en Florida Keys, net als Miami, kunt u gemakkelijk combineren in een of twee weken rondreis per camper. Heeft u langer de tijd? Denk dan aan een reis door het Zuiden van Amerika en bezoek ook de staten Georgia, Alabama en Louisiana. U levert de camper dan bijvoorbeeld in in Atlanta.

Een camper huren in Florida?

Florida is voor het huren van een camper een van de populairste staten in Amerika. In Florida heeft u de keuze om uw huurcamper op te halen op verschillende locaties: