Camper huren in Houston

camper huren in houston

Als vierde grootste stad van Amerika is Houston een moderne metropool met de charme en gastvrijheid die men overal in het zuiden van de USA tegenkomt. Mocht u uw camper huren in Houston, dan kunt u downtown Houston verkennen, het museumdistrict met maar liefst 19 musea bezoeken of natuurlijk het NASA Spacecenter bewonderen. Vanuit Houston, kunt u bijvoorbeeld met uw huurcamper naar de hagelwitte stranden van de Golf van Mexico rijden, door Arkansas, Louisiana en Mississippi naar Florida. Of uw camperreis voert u vanuit Houston door het eindeloze Texaanse landschap naar bijvoorbeeld Big Bend National Park of via El Paso richting New Mexico.

Roadtrip door Texas

U kunt ervoor kiezen om vanuit Houston een Texas roadtrip te maken. Texas kent namelijk veel prachtige natuurparken, maar ook grote steden, kleine spookdorpjes, mooie stranden en heerlijk eten, dus u zich kunt hier goed vermaken. Zo zijn San Antonio en Austin steden die op uw lijstje moeten staan, maar ten westen van Austin ligt het Texas Hill Country. Dit is een prachtig natuurgebied met verschillende State Parks en ouderwetse, kleine dorpjes.

Camper huren in Houston

In Houston werkt Worldwide Campers samen met Cruise America. Cruise America valt binnen onze standard categorie en biedt huurcampers aan die geschikt zijn voor gezinnen met een kind of voor twee personen, zoals bijvoorbeeld de C-19 compacte huurcamper of – voor de avontuurlijke types – de Truck camper C17. Maar ook voor een echte gezinsvakantie zijn er geschikte campers te huur, zoals de C-25 Standard motorhome of de C-30 Large motorhome. Als u voor een camper van Cruise America kiest, dan is het aan te raden om de gratis Cruise App te downloaden. Deze app geeft u alle informatie over uw camper in uw eigen taal, maar geeft ook op de kaart aan waar de campings en tankstations in uw gebied zitten.

Andere camper verhuurlocaties in Amerika

Naast een huurcamper vanuit Houston kunt u via Worldwide Campers ook een camper huren in Texas in Dallas. Wilt u liever in een andere stad in Amerika uw camperreis starten? Worldwide Campers werkt samen met tien verschillende camperleveranciers in Amerika. Hierdoor kunt u kiezen uit meer dan 30 verhuurlocaties in Amerika, waaronder OrlandoAlbuquerque, Las Vegas of Tampa. U kunt ook kiezen voor een one way, waarbij u bijvoorbeeld vanuit Houston richting Florida rijdt, of richting New York. Maar u kunt ook het westen doorkruisen en vanuit Texas naar New Mexico, Arizona, Nevada, Utah en Californië en de camper bijvoorbeeld weer inleveren in San Francisco of Los Angeles. Houdt wel rekening met additionele one way kosten, welke u kunt opvragen bij ons customer service team.