Camper huren in Las Vegas

RV rental in Las Vegas with Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Las Vegas voor een rondreis door het westen van Amerika? Bij Las Vegas denkt u waarschijnlijk meteen aan casino’s en grote shows van o.a. Cirque du Soleil, maar ook de omgeving is een prima uitgangspunt voor een mooie rondreis met een huurcamper door Amerika. Een campervakantie in de Verenigde Staten is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook als u wilt genieten van een rondreis door het Westen van Amerika met uw partner. Ook een camper huren in Las Vegas? Dan heeft u via Worldwide Campers een groot en divers aanbod van campers, zodat u altijd een camper vindt die aansluit op uw vakantiewensen.

Camper huren in Las Vegas bij Worldwide Campers

In de Verenigde Staten biedt Worldwide Campers Las Vegas in de staat Nevada aan als camper verhuurlocatie. U kunt een camper huren in Las Vegas van gerenommeerde camperverhuurders zoals: Cruise AmericaApollo, El Monte, Road Bear of Britz. Bent u op zoek naar een kampeerauto? Maak dan een vrijblijvende offerte voor een camper van Jucy of Escape. Voor camperhuur in Las Vegas raden wij aan om zo vroeg mogelijk te reserveren. U profiteert dan niet alleen van de diverse vroegboekkortingen, maar de verhuurders hebben dan ook nog voldoende beschikbaarheid. U kunt een offerte voor camperhuur maken in het menu op de website of neem contact op met onze customer service afdeling voor advies.

Begin uw camperreis in Las Vegas

Op nog geen vijf uur rijden van Las Vegas ligt de Grand Canyon. In Grand Canyon National Park is het mogelijk om met een camper te kamperen. Reserveer vooraf uw plek op een camping via KOA. Vanuit Las Vegas kiezen veel reizigers voor een rondje door Utah en de prachtige parken daar, zoals Zion en Bryce National Parks. Verder kunt u met uw camper het nabijgelegen Mojave indianenreservaat bezoeken of via Yosemite National Park naar San Francisco rijden. Iets verder van Las Vegas ligt het Sequoia National Park met een aantal van de grootste bomen ter wereld: een schitterend gebied om met uw camper doorheen te rijden!

One-way mogelijkheden

Maakt u een rondreis door het westen van Amerika en wenst u de camper in te leveren op een andere locatie? Bij Worldwide Campers kunt u vooraf een one-way aanvragen. Zo kunt u bijvoorbeeld de camper ophalen in Las Vegas en uw camperrondreis eindigen in San Francisco of Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië. Naast een camper huren in Las Vegas kunt in de Verenigde Staten ook kiezen om uw camper te huren in bijvoorbeeld DenverPhoenixSeattlePortland en Salt Lake City.