Camper huren Los Angeles

camper huren los angeles

Wilt u een rondreis door Amerika maken en met een camper langs de Grand Canyon, Bryce Canyon en Joshua Tree National Park rijden? Dan is Los Angeles een prima plek om een huurcamper op te halen en aan uw rondreis te beginnen. Ook kunt u met uw huurcamper vanuit Los Angeles langs de mooie kustweg van Californië reizen en bijvoorbeeld naar San Diego in het zuiden rijden of naar het noorden tot aan San Francisco. Tijdens de rit langs de Higway 1 heeft u adembenemende uitzichten vanuit uw camper over de Pacific Ocean. Voor wie zich in het uitgaansleven wil storten en een gokje wil wagen in het casino: met uw huurcamper kunt u vanuit Los Angeles ook door de Mojave Desert naar Las Vegas rijden! Ook voor de kinderen is een campervakantie uitermate geschikt. In Los Angeles kunt u met de kinderen naar Disneyland en Universal Studios. Bezoek Hollywood en beleef de film en muziekindustrie op bijvoorbeeld de Walk of Fame en in Beverly Hills. Op ongeveer 2 uur rijden vanuit Los Angeles bevindt zich Sea World in San Diego, waar de kinderen oog in oog kunnen komen met orca’s en dolfijnen.

Goedkoop een camper huren in Los Angeles

In de Verenigde Staten biedt WorldWide Campers Los Angeles in de staat Californië aan als camperverhuur locatie. Met één van de comfortabele huurcampers van Cruise America, Apollo, El Monte of Road Bear kunt u vanaf Los Angeles beginnen aan een schitterende rondreis door Californië, Nevada en Arizona.

In Amerika kiezen veel mensen ervoor om een camper op te halen in Los Angeles en in te leveren in bijvoorbeeld Denver of Seattle. Hiervoor moet u vooraf een one-way reserveren via WorldWide Campers. Wij raden u aan om dit vroegtijdig te doen in verband met de beperkte beschikbaarheid. Daarnaast is het ook voordeliger om een camper op voorhand te reserveren vanwege de vroegboekkortingen die de meeste camperleveranciers aanbieden. Naast camperverhuur vanuit Los Angeles kunt u ook een camperhuur offerte maken voor bijvoorbeeld San Francisco, Portland, Las Vegas, Phoenix of Salt Lake City.

Interesse in camperhuur in Los Angeles

Heeft u interesse in het huren van een camper in Los Angeles? Neem vandaag nog contact op met ons team en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Of maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door Californië vanuit Los Angeles.