Camper huren in Los Angeles

camper huren in los angeles

Wilt u een rondreis door Amerika maken en met een camper langs de Grand Canyon, Bryce Canyon en Joshua Tree National Park rijden? Dan kunt u een camper huren in Los Angeles en hier aan uw rondreis te beginnen. Zo kunt u langs de mooie kustweg van Californië reizen en bijvoorbeeld naar San Diego in het zuiden rijden of naar het noorden richting San Francisco. Tijdens de rit langs de Higway 1 heeft u adembenemende uitzichten vanuit uw camper over de Pacific Ocean. Ook voor de kinderen is een campervakantie uitermate geschikt. In Los Angeles kunt u met de kinderen naar Disneyland en Universal Studios. Bezoek Hollywood en beleef de film- en muziekindustrie op bijvoorbeeld de Walk of Fame en in Beverly Hills. Op ongeveer twee uur rijden vanuit Los Angeles bevindt zich Sea World in San Diego, waar de kinderen oog in oog kunnen komen met orca’s en dolfijnen.

Goedkoop een camper huren in Los Angeles

In de staat Californië biedt WorldWide Campers onder andere Los Angeles aan als camperverhuur locatie. Met één van de comfortabele huurcampers van Cruise America, Apollo, El Monte of Road Bear kunt u vanaf Los Angeles beginnen aan een schitterende rondreis door Californië, Nevada en Arizona. Aan het einde van uw reis kunt u uw camper inleveren in bijvoorbeeld Denver of Seattle. Hiervoor moet u vooraf een one-way reserveren via WorldWide Campers. Wij raden u aan om dit vroegtijdig te doen in verband met de beperkte beschikbaarheid. Naast camperverhuur vanuit Los Angeles kunt u ook een camperhuur offerte maken voor bijvoorbeeld San Francisco, Portland, Las Vegas, Phoenix of Salt Lake City.

Interesse in camperhuur in Los Angeles?

Heeft u interesse in het huren van een camper in Los Angeles? Neem vandaag nog contact op met ons team en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Of maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door Californië vanuit Los Angeles.