Camper huren Miami

camper huren in miami

Een camper huren in Miami voor een camper rondreis door de staat Florida? Miami is hiervoor een ideaal startpunt. Geniet van de Art Deco gebouwen in Miami South Beach en het lekkere eten voordat u met uw huurcamper richting het zuiden rijdt. Hier liggen de zonnige Florida Keys, omringd door azuurblauw water, op u te wachten. Vooral Key West, het meest zuidelijke eiland, is een aanrader om met een camper te bezoeken. Als u daarna weer richting het noorden rijdt, mag een bezoekje aan Everglades National Park natuurlijk niet ontbreken. Ga mee met een airboat om op zoek te gaan naar alligators. Op de hagelwitte stranden van de westkust kunt u daarna heerlijk ontspannen voordat u weer koers zet richting Miami om uw camper in te leveren.

Goedkoop een camper huren in Miami

In Amerika biedt WorldWide Campers Miami aan als verhuurlocatie. U kunt kiezen uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist en de mate van luxe die u wenst. Een camper huren voor Miami kan bij de volgende camperleveranciers: Cruise America en El Monte RV. Bent u op zoek naar een kampeerbusje? Maak dan een vrijblijvende offerte voor een camper van Escape. Op de website van WorldWide Campers vindt u campertypes voor alle type reizigers. Of u nu op zoek bent naar een echte Amerikaanse camper of een compact model bij ons is de keus enorm.

Waar in Amerika kan ik een camper huren?

Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door het zonnige Florida vanuit Miami! Een van onze camper specialisten neemt telefonisch contact met u op voor het bespreken van uw offerte voor Miami. Naast het huren van een camper in Miami kunt u via WorldWide Campers ook kiezen voor een camper rondreis vanuit bijvoorbeeld OrlandoFort Lauderdale of Tampa in Florida. Wilt u verder dan Florida? Dan kunt u de camper ook inleveren in Atlanta, Houston of New York.