Camper huren in Minneapolis

camper huren in minneapolis

Minneapolis in de staat Minnesota heeft een goede ligging om uw camperrondreis te starten. Een camper huren in Minneapolis biedt u da kans om de Amerikaanse staat van 10.000 meren ontdekken, om vervolgens richting het westen te rijden. U kunt een camper huren in Minneapolis en deze op een andere verhuurlocatie, bijvoorbeeld Denver, inleveren. Daar zijn vaak wel kosten aan verbonden en het is aan te raden uw camper lang van te voren te reserveren. Omdat u voordat u de huurcamper ophaalt, minimaal een nacht in de USA moet zijn geweest, kunt u er in Minneapolis net zo gemakkelijk een extra nacht aan vast plakken. U heeft de gelegenheid om uitgebreid te shoppen in de enorme Mall of America, op een segway te touren of rondvaart over de Mississippi te maken en te ontdekken hoe groen deze stad is.

Camper huren in Minneapolis

In de Verenigde Staten biedt WorldWide Campers Minneapolis in de staat Minnesota aan als verhuurlocatie. De camperverhuurder waar in Minneapolis mee wordt samengewerkt is Cruise America. Vanuit Minneapolis kunt u de prachtige onrepte natuur verkennen van dunbevolkte staten als South Dakota, Wyoming en Montana. In deze staten kunt u de cowboy lifestyle ervaren, leren over de rijke geschiedenis van de Native Americans en het indrukwekkende Yellowstone National Park bezoeken.

Andere camperhuur locaties in Amerika

In het Midwesten van de Verenigde Staten heeft WorldWide Campers ook een verhuurlocatie in Chicago. Verder kunt u een camper huren vanuit populaire verhuurlocaties zoals San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Vanuit deze bestemmingen kunt u een prachtige rondreis door het Zuidwesten van Amerika maken. Zo kunt u bijvoorbeeld Grand Canyon, Bryce, Zion en Yosemite National Parks bezoeken. Maar andere delen van Amerika zijn ook zeer geschikt voor een camper rondreis. Zo kunt u ook in het oosten van de Verenigde Staten terecht voor camperhuur. Maak een reis langs de Atlantische Oceaan en haal uw camper bijvoorbeeld op in New York en lever deze weer in bij onze verhuurlocatie in Miami of Orlando.