Camper huren Nashville

camper huren in Nashville

Wilt u een camper huren in Nashville voor een rondreis door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten? Nashville draagt de bijnaam Music City en is met alle muzikale historie een goede start van uw reis. Vanuit Nederland vliegt u met een tussenstop van Amsterdam naar Nashville. Vanuit Nashville haalt u uw camper op en kunt u een hele diverse reis maken. Alle muziekgenres, de bewogen geschiedenis van de zuidelijke staten en de prachtige natuur van de Great Smoky Mountains. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website en begin met het plannen van een bijzondere roadtrip.

Muzikale rondreis vanaf Nashville

De stad Nashville staat bekend als countrymuziek hoofdstad van de wereld. Beroemde bezienswaardigheden zijn het Johnny Cash museum, de Grand Ole Opry en de Country Music Hall of Fame & Museum. Op ongeveer 3,5 uur rijden ligt een andere beroemde muziekstad: Memphis. Liefhebbers van Elvis Presley kunnen hier een bezoek brengen aan Graceland. Maar ook soul en blues fanaten kunnen hier hun hart ophalen in de Sun Studio en het Stax Museum. Andere muzikale stops in de zuidelijke staten zijn Tupelo, de geboorteplaats van Elvis, Atlanta voor de hiphop en R&B en New Orleans voor de beste jazz.

Reis door de Zuidelijke Staten

Als u uw camper heeft opgehaald in Nashville, dan kunt u ook de prachtige natuur van de Appalachen in trekken. Bezoek het populairste nationale park van Amerika: Great Smoky Mountains National Park op de grens van Tennessee en North Carolina. Rijdt de beroemde Blue Ridge Parkway en kies een van de vele hiking trails voor een wandeling. U kunt ook doorrijden naar de oostkust van Amerika en de charmante stadjes als Charleston en Savannah bezoeken. Wilt u uw reis afsluiten met prachtige witte stranden? Reis dan door naar Florida, waar u aan het einde van uw reis de huurcamper bijvoorbeeld inlevert in Miami, Orlando of Fort Lauderdale.

Camper huren in Nashville

U kunt een camper huren in Nashville van Cruise America. Dit is een van de grootste camperverhuurders in de Verenigde Staten, waar u keuze heeft uit een viertal verschillende campertypes. Omdat Cruise American tientallen verhuurlocaties in Amerika heeft, kunt er ervoor kiezen om een one way te rijden van Nashville naar een andere stad. U betaalt hiervoor wel drop off kosten, die verschillen per locatie. Met een one way heeft u nog meer vrijheid in uw route. Waar u ook besluit naartoe te rijden, Amerika heeft veel campgrounds waar u met de huurcamper kunt overnachten. Als u in het hoogseizoen reist in het verstandig om al verschillende campgrounds voor vertrek te reserveren. Dit kan onder andere op KOA en Recreation.gov.