Camper huren in New York

camper huren in new york

New York is een prachtige plek om een camperrondreis door het Noord-Oosten van de Verenigde Staten te beginnen. Voordat u in Amerika een huurcamper mag ophalen, moet u tenminste een hotelovernachting hebben gehad en waar kunt u beter één of meer nachten verblijven dan in New York City! Mocht u uw camper huren in New York, ga dan eerst de stad verkennen en bezoek het Vrijheidsbeeld, Fifth Avenue, Central Park of één van de andere bekende hotspots in de Big Apple.

Combineer het bruisende New York met ongerepte natuur

New York is een echte citytrip bestemming en een uitstekend startpunt om met een camper het noorden van de Verenigde Staten en de prachtige natuur van New England te ontdekken. U kunt met de camper ook naar het zuiden van Amerika reizen, waar plaatsen als Philadelphia en Washington op de route liggen. Combineer een camperrondreis door de USA met Canada en bezoek bijvoorbeeld Toronto en Montreal. Onderweg komt u langs de Niagara Falls in de buurt van Buffalo, welke uiteraard een bezoek waard is. Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door New England vanuit New York!

Camper huren in New York

De meeste camperverhuurders liggen net buiten New York en zijn gemakkelijk te bereiken met een taxi. Een aantal camper leveranciers zijn ook gevestigd in de buurt van Newark. WorldWide Campers werkt in New York samen met de camperverhuurders RoadBearCruise America en El Monte. Dit zijn gerenommeerde bedrijven met goede staat van dienst en een grote vloot campers. Zo weet u zeker dat er altijd een geschikte camper is voor uw reisgezelschap.

Andere camperhuur locaties in de Verenigde Staten

Toch een andere stedentrip combineren met uw camperrondreis in Amerika? Denk dan aan steden als WashingtonChicago of Boston. Indien u meer informatie zoekt over onze verhuurlocaties en de mogelijkheden van one-ways, kunt u contact opnemen met ons customer service team.