Camper huren Newark

camper huren in newark

Wilt u een camper huren in Newark? Newark, in de staat New Jersey, is een belangrijke aanvlieghaven voor de stad New York. Het is dan ook een goed idee om na een aantal nachten in New York een huurcamper op te halen in Newark, om vanuit daar een camper rondreis door bijvoorbeeld het noordoosten van Amerika te maken. U kunt zelfs met uw gehuurde camper naar Canada rijden, mits u dat van te voren aangeeft. Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door New Jersey, Maryland, Pennsylvania en New York vanuit Newark!

Camper huren in Newark

In Newark kunt u uw huurcamper ophalen bij de verhuurlocatie van Cruise America. Op de locatie krijgt u van de medewerkers van Cruise America instructie over de camper en hoe u bijvoorbeeld het water en de elektriciteit van de camper aansluit als u op een camping bent. Wilt u meer keuze, zoals bijvoorbeeld een andere camperverhuurder of andere typen huurcampers, dan kunt u kiezen voor een van de twee camperhuur locaties in New York, waar naast Cruise America bijvoorbeeld ook Road Bear en El Monte RV camperhuur aanbieden. Deze leveranciers zijn allen zeer gerenommeerd.

Een camper huren in Amerika

U kunt uw camper ook inleveren bij een andere verhuurlocatie in Amerika, een zogenaamde one way. Zo kunt u vanuit Newark een mooie reis maken naar bijvoorbeeld het zuiden, langs de kust en uw camper inleveren in Orlando of Miami. Maar u kunt ook dwars door Amerika trekken en de camper inleveren in Denver, Las Vegas, Los Angeles of San Francisco. Die Amerikaanse droomreis per camper is zo dichterbij dan ooit! Houdt u er rekening mee dat er wel kosten verbonden zijn aan het huren van een one way camperhuur. Lees meer over one way camperhuur in dit artikel. Als u een vrijblijvende offerte opvraagt verwerken wij de one way kosten voor u in het overzicht.