Camper huren Philadelphia

camper huren in philadelphia

Een camper huren in Philadelphia voor een rondreis per camper door Oost-Amerika? In Amerika biedt WorldWide Campers Philadelphia in de staat Pennsylvania aan als camperverhuurlocatie. Pennsylvania is rijk aan Amerikaanse geschiedenis. Even buiten Philadelphia rijdt u bijvoorbeeld met uw camper naar het plaatsje Gettysburg, een belangrijke plek uit de Amerikaanse burgeroorlog. Het grootste gedeelte van het gebied rondom Philadelphia is landelijk en idyllisch en uitermate geschikt voor een camper rondreis. Vanuit Philadelphia kunt u met uw huurcamper richting het noorden een rondreis maken naar New England, een paradijs voor kampeerders. In het najaar kunt u in New England genieten van de Indian Summer.

Camper huren in Philadelphia

In Philadelphia kunt u eerst het historische centrum verkennen, waarna u de huurcamper op kunt halen bij camperverhuurder Cruise America. Cruise America is absoluut specialist op gebied van camperverhuur in Amerika. Zij hebben de grootste vloot dus er is altijd een geschikte camper voor uw reisgezelschap bij! De camperverhuur locatie van Cruise America ligt buiten Philadelphia. Als u de huurcamper heeft opgehaald, vraag dan aan de medewerkers van Cruise America naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Hier kunt u proviand en kampeerbenodigdheden inslaan voordat u aan uw campervakantie vanuit Philadelphia begint.

Ontdek nog meer USA per huurcamper

Wilt u zoveel mogelijk zien en doen tijdens uw camperreis in Amerika? Dat is begrijpelijk en heel goed mogelijk! U kunt uw camper ophalen in Philadelphia en inleveren op een andere locatie. Denk aan BostonNew YorkNewark of Washington D.C. voor een langere reis door het noordoosten van de Verenigde Staten. Maar u kunt ook heel Amerika doorkruisen en de camper inleveren in het westen, bijvoorbeeld in Denver, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco of Seattle. Of langs de kust richting het zuiden rijden en uw camper inleveren in Florida in Miami, Orlando of Tampa. Aan een zogenaamde one way camperhuur zijn wel extra kosten verbonden. Deze verschillen per locatie en leverancier. Informeer bij ons team naar de kosten door contact met ons op te nemen of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.