Camper huren Phoenix

camper huren in phoenix

Een camper huren in Phoenix voor een rondreis door West-Amerika met een camper? Phoenix is een mooi beginpunt voor een camper reis door het zuidwesten van Amerika. Phoenix ligt in de woestijn van Arizona, waardoor u met een huurcamper het gevoel van vrijheid en het echte Amerika ervaart zodra u op weg bent. Vanuit Phoenix kunt u via Sedona en Flagstaff gemakkelijk Grand Canyon National Park bereiken met een camper, een must-see voor iedereen die een campervakantie heeft geboekt! Maar ook voor een bezoek met uw camper aan bijvoorbeeld New Mexico, waar veel restanten van het oude Wilde Westen zijn terug te vinden, is Phoenix een prima startpunt. Maak via WorldWide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door Arizona en New Mexico vanuit Phoenix!

Camper huren in Phoenix

Als u in Phoenix een camper wilt huren, kunt u terecht bij bijvoorbeeld El Monte of Cruise America. Deze camperverhuurders bieden huurcampers in alle soorten en maten. Dus of u nou met z’n tweeën of het hele gezin op reis gaat, er is altijd een geschikte camper voor u. Op onze aanbiedingenpagina  kunt u zien of zij specials of vroegboek kortingen aanbieden.

Verken Amerika met uw huurcamper

Phoenix is een perfect begin- of eindpunt van uw camperreis. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw camper niet in Phoenix, maar ergens anders in de Verenigde Staten in te leveren. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de tijd die u heeft om uw vakantie in Amerika door te brengen. Er gelden one way kosten voor deze verhuuroptie. Informeer hiernaar bij ons team door contact met ons op te nemen. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen en krijgt dan de kosten toegestuurd. Andere locaties waar u een camper kunt ophalen of inleveren zijn bijvoorbeeld Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en San Diego. Maar ook Denver, Chicago, Atlanta, New York, Boston en Miami en Orlando.