Camper huren Portland

camper huren in portland

Een camper huren in Portland voor een rondreis door West-Amerika per camper? Vraag een gratis offerte aan via WorldWide Campers. U kunt vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Portland, in het noordwesten van Amerika vliegen. Dat maakt Portland een ideale plaats om een camperrondreis te beginnen. Vanuit Portland rijdt u bijvoorbeeld met uw huurcamper naar Glacier National Park of Yellowstone National Park rijden, waar u kunt genieten van de prachtige natuur van de Rocky Mountains. Maar ook een campervakantie richting het zuiden, door de wijngebieden in Oregon en Californië is de moeite waard. U kunt uw camper eventueel inleveren in Seattle of San Francisco.

Camper huren in Portland

In Portland kunt u een camper huren bij Cruise America, de grootste camperverhuurder in de USA. Het is volgens de voorwaarden van Cruise America verplicht na aankomst in Amerika eerst te overnachten in een hotel. Zo heeft u de tijd om ook nog wat van de stad Portland te zien voordat u met uw camper op pad gaat en dat is bepaald geen straf! Portland is een bruisende metropool met een dorps karakter. De stad is een bolwerk van hippe foodtrucks, leuke boetiekjes en musea. Portland is bovendien een fietsvriendelijke stad, dus huur vooral een fiets om de mooie omgeving te verkennen.

Verken de rest van Amerika per huurcamper

Wilt u meer zien van de Verenigde Staten? U kunt ook overwegen uw huurcamper in te leveren op een andere locatie dan waar u hem heeft opgehaald. Zo kunt u een naar uw eigen wens uitgestippelde route plannen. Ontdek bijvoorbeeld het noordwesten van Amerika en lever uw camper in in Denver. Of rijd langs de kust en lever uw camper in in Los Angeles of San Diego. U kunt ook dwars door de USA trekken en uw camper inleveren in Houston, Atlanta, Miami of New York. Inleveren op een andere locatie brengt wel zogenaamde one way kosten met zich mee. Informeert u hierover bij ons Customer Service team door contact met ons op te nemen. Of vraag een gratis offerte aan en u krijgt de one way kosten overzichtelijk doorgestuurd.