Camper huren Salt Lake City

camper huren in salt lake city

Het centraal gelegen Salt Lake City is een perfect startpunt voor een camperrondreis door het westen van Amerika. Op een dag rijden met uw huurcamper liggen de Nationale Parken Zion, Bryce en Capitol Reef in Utah. Iets zuidelijker, in de staat Arizona ligt de wereldberoemde Grand Canyon die u uiteraard niet mag missen. Na al deze natuurpracht vormt een stop in Las Vegas in Nevada of Los Angeles in Californië een mooie afwisseling. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit Salt Lake City met uw huurcamper richting het noorden te rijden en het land van cowboys en indianen te ontdekken in de ‘Wild West staten’ Wyoming, North Dakota, South Dakota, Montana en Idaho. Ook een camper huren in Salt Lake City? Maak via WorldWide Campers een gratis offerte voor een camper rondreis door het westen van Amerika vanuit Salt Lake City!

Camper huren in Salt Lake City via WorldWide Campers

In de Verenigde Staten biedt WorldWide Campers Salt Lake City aan als verhuurlocatie. U kunt kiezen uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee u reist en de mate van luxe die u wenst. Een camper huren voor Salt Lake City kan heel gemakkelijk en snel via WorldWide Campers bij de volgende camperleveranciers: El Monte en Cruise America. Beiden gerenommeerde bedrijven met een uitgebreide vloot campers in alle soorten en maten.

Ontdek Amerika per huurcamper

Naast Salt Lake City zijn er nog tientallen andere huurlocaties in de Verenigde Staten waar u uw camper kunt huren. Zo kunt u in de Amerika ook een camper huren in bijvoorbeeld Los AngelesLas VegasDenverSan Diego of Seattle. U kunt er voor kiezen een langere reis te maken per camper en uw camper op te halen in Salt Lake City en ergens anders in te leveren. Dit geeft u de ultieme vrijheid van het reizen per camper! Er zijn one way kosten verbonden aan deze optie, informeer hier naar bij ons Customer Service team door contact met ons op te nemen of vraag een gratis offerte aan.