Camper huren San Diego

camper huren in san Diego via camperverhuurder Worldwide Campers

Een camper huren in San Diego voor een camperreis door het westen van Amerika? Worldwide Campers biedt een ruime keuze in campertypes aan, die uw camperavontuur onvergetelijk zullen maken. In het uiterste zuidwesten van Amerika kunt u een camper ophalen in San Diego. Als u uw camperreis begint in San Diego, bent u binnen een paar uur in bijvoorbeeld Joshua Tree National Park en Palm Springs. Of u rijdt met uw huurcamper in ruim twee uur van San Diego naar Los Angeles. Naast de bijzondere woestijnlandschappen kunt u ook Grand Canyon National Park, Yosemite en het levendige Las Vegas in uw rondreis bezoeken. Wilt u een camper huren in San Diego? Maak dan een offerte in het menu op de website of neem contact op met het customer service team voor advies.

Camper huren in San Diego via Worldwide Campers

Of u nu op zoek bent naar een grote camper voor uw campervakantie met het hele gezin of een kleinere camper voor een rondreis door het westen van Amerika met uw partner, bij Worldwide Campers vindt u een passend aanbod. In San Diego werkt Worldwide Campers samen met camperleveranciers El Monte en Cruise America. Beide camperleveranciers bieden verschillende modellen aan variërend van 3 tot wel 8 slaapplaatsen. U kunt een rondreis plannen vanuit San Diego en uw camper weer inleveren bij de betreffende verhuurlocatie. U kunt er ook voor kiezen de huurcamper in een andere plaats inleveren, zoals in Las Vegas of San Francisco. Dit heet dan een one way en is bij beide leveranciers mogelijk tegen betaling van drop off kosten. Ons customer service team informeert u graag over de exacte kosten.

Overnachten in San Diego

San Diego is een levendige stad om de eerste of laatste paar nachten van uw vakantie door te brengen. Het is de oudste stad van Californië, waardoor er nog prachtige, koloniale architectuur te vinden is. Leuk om te bezoeken is het Gaslamp Quarter met oude Victoriaanse gebouwen en het Balboa Park. Hier ziet u nog veel Spaanse invloeden in de gebouwen, tuinen en musea. Bent u op vakantie met het hele gezin? Breng dan ook een bezoek aan de San Diego Zoo. Deze dierentuin ligt in Balboa Park en is een van de grootste en meeste bekende dierentuinen in Amerika.

Kamperen met een camper

Bij het ophalen van een huurcamper krijgt u een overzicht mee van campings in Amerika waar u met uw camper kunt kamperen. Afhankelijk van de grootte van de huurcamper kunt u kiezen voor een “pull through” plaats, waar u vooruit in kunt rijden en rechtdoor weer uit. U kunt ook kiezen voor een “back in” plaats, waar u uw camper achteruit moet inparkeren. Op een campingplek met een “full hook-up”, kunt u uw huurcamper aansluiten op elektriciteit, water en afvoer. Ga naar recreation.gov voor het reserveren van campings in Amerika.

Andere locaties in Amerika

Naast een camper huren in San Diego kunt u ook kiezen voor een andere Amerikaanse stad als startpunt. Worldwide Campers biedt ca. dertig verhuurloties in Amerika. In het zuidwesten van Amerika kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld Los AngelesLas VegasSan Francisco of Phoenix. In het noordwesten zijn er verhuurlocaties te vinden in oner andere Portland, Seattle, Denver en Salt Lake City.