Camper huren in San Francisco

camper huren in San Francisco

Een camper huren in San Francisco en het westen van Amerika ontdekken? WorldWide Campers is een goede partner voor camperhuur in San Francisco. San Francisco is een mooi startpunt voor een rondreis door het westen van Amerika met een huurcamper. U kunt hiervandaan met uw huurcamper beginnen aan een rondreis door Californië, Nevada, Utah en Arizona. Onderweg naar bijvoorbeeld Las Vegas kunt u met uw camper bekende nationale parken als Yosemite, Grand Canyon en Bryce Canyon bezoeken. Met uw camper door het wijngebied Napa Valley, vlakbij San Francisco, touren is ook een aanrader!

Een camper huren in San Francisco

In de Verenigde Staten biedt WorldWide Campers San Francisco in de staat Califonië aan als verhuurlocatie. U heeft de keuze uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee u rondreist en hoeveel luxe u wilt. Een camper huren voor San Francisco kan via WorldWide Campers bij de volgende camper verhuurders: Cruise America, El Monte RV, Road Bear, Best Time RV en Apollo USA.

One-way camperverhuur vanuit San Francisco

U kunt er ook voor kiezen om een camper te huren in San Francisco en deze in te leveren in bijvoorbeeld Los Angeles, Seattle of Denver. In de meeste gevallen worden hiervoor door de camperleverancier one-way kosten in rekening gebracht. WorldWide Campers informeert u graag over de eventuele one-way kosten. Daarnaast is het raadzaam om een camper voor San Francisco vroegtijdig te reserveren. U voorkomt eventuele teleurstellingen met betrekking tot de beschikbaarheid van de gewenste camper en u komt ook direct in aanmerking voor de vroegboek kortingen en specials die de meeste camperleveranciers aanbieden. Naast San Francisco kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld:

Een camper huren voor Burning Man vanuit San Francisco

Het immens populaire Burning Man Festival barst elke zomer los in de woestijn van Black Rock, Nevada. Het vertrekpunt voor festivalgangers is San Francisco. Veel bezoekers aan Burning Man huren een camper om het festival optimaal en toch comfortabel te kunnen beleven. Omdat het festival middenin de woestijn is en er weinig voorzieningen zijn, is een camper een ideaal alternatief. Slaapplek, wc en eventueel een douche heb je dan tot je beschikking. Via WorldWide Campers kun je een camper huren voor Burning Man, maar er zijn wel voorwaarden om rekening mee te houden. Door het fijne stof van de woestijn waar Burning Man plaatsvindt, zijn er standaard extra (schoonmaak)kosten verbonden aan camperhuur. Dit fijne zandstof trekt in alle kieren en gaten van de camper en de camper dient naderhand professioneel gereinigd te worden. Dit is een kostbaar proces dat enkele dagen in beslag kan nemen. Hierdoor hanteren onze leveranciers toeslagen variërend van 750 tot 2000 dollar. Een camper huren in San Francisco tijdens Burning Man? Neem contact met ons op en informeer bij ons team naar de voorwaarden per leverancier.