Camper huren in San Francisco

camper huren in San Francisco via camperverhuurder Worldwide Campers

Een camper huren in San Francisco en het westen van Amerika ontdekken? Worldwide Campers is de beste partner voor camperhuur in San Francisco. San Francisco is een mooi startpunt voor een rondreis door het westen van Amerika met een huurcamper. U kunt hiervandaan met uw huurcamper beginnen aan een rondreis door Californië, Nevada, Utah en Arizona. Onderweg naar bijvoorbeeld Las Vegas kunt u met uw camper bekende nationale parken als Yosemite, Grand Canyon en Bryce Canyon bezoeken. Met uw camper door het wijngebied Napa Valley, vlakbij San Francisco, toeren is ook een aanrader! Wilt u een camper huren in San Francisco? Maak dan een offerte voor camperhuur in het menu op de website of neem contact op met het customer service team voor advies.

Camper huren in San Francisco

In de Verenigde Staten biedt Worldwide Campers onder andere de stad San Francisco in de staat Californië aan als verhuurlocatie. U heeft de keuze uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee u rondreist en hoeveel luxe u wilt. Een camper huren voor San Francisco kan via Worldwide Campers bij de volgende camperleveranciers: Cruise America, El Monte RV, Star RVRoad Bear, Best Time RV en Apollo USA. Bent u op zoek naar een compacte campervan voor twee of drie personen? Dan past een campertype van Jucy, Mighty of Escape bij uw reiswensen.

One-way camperverhuur vanuit San Francisco

U kunt er ook voor kiezen om een camper te huren in San Francisco en deze in te leveren in bijvoorbeeld Los Angeles, Seattle of Denver. Dit heet een one way en is bij de meeste camperleveranciers mogelijk tegen betaling van drop off kosten. Worldwide Campers informeert u graag over het exacte bedrag van de one way kosten. Daarnaast is het raadzaam om een camper voor San Francisco vroegtijdig te reserveren. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen met betrekking tot de beschikbaarheid van de gewenste camper en u komt ook direct in aanmerking voor de vroegboek kortingen en specials die de meeste camperleveranciers aanbieden. Naast een camper huren in San Francisco kunt u kiezen uit bijna 30 andere Amerikaanse steden, zoals ChicagoSan Diego of Miami.

Camper huren voor Burning Man vanuit San Francisco

Het immens populaire Burning Man Festival barst elke zomer los in de woestijn van Black Rock, Nevada. Het vertrekpunt voor de festivalgangers is San Francisco. Veel bezoekers aan Burning Man huren een camper om het festival optimaal en toch comfortabel te kunnen beleven. Omdat het festival middenin de woestijn is en er weinig voorzieningen zijn, is een camper een ideaal alternatief. Slaapplek, wc en eventueel een douche heb je dan tot je beschikking. Via Worldwide Campers kun je een camper huren voor Burning Man, maar er zijn wel voorwaarden om rekening mee te houden. Door het fijne stof van de woestijn waar Burning Man plaatsvindt, zijn er standaard extra (schoonmaak)kosten verbonden aan camperhuur. Dit fijne zandstof trekt in alle kieren en gaten van de camper en de camper dient naderhand professioneel gereinigd te worden. Dit is een kostbaar proces dat enkele dagen in beslag kan nemen. Hierdoor hanteren onze leveranciers toeslagen variërend van 750 tot 2000 dollar. Een camper huren in San Francisco tijdens Burning Man? Neem contact met ons op en informeer bij ons team naar de voorwaarden per leverancier.