Camper huren Tampa

camper huren in tampa

Wilt u een camper huren in Tampa? Tampa is een populaire bestemming in Florida voor de start van een vakantie met een huurcamper. Florida is een van de bekendste staten van Amerika, met veel stranden en pretparken. Voor gezinnen een ideale vakantie bestemming. Maar ook voor vrienden of jonge stellen. Wilt u niet alleen zon, strand en plezier, maar ook het avontuur van kamperen met een camper, kies dan voor een camperhuur vanuit Tampa.

Camperverhuurders in Tampa

In Tampa kunt u een huurcamper ophalen bij Cruise America. Deze verhuurder biedt campers die prima geschikt zijn voor een heel gezin. Denk bijvoorbeeld aan de E-27 Large Motorhome. Vaak is het ook mogelijk om de huurcamper op een andere lokatie in te leveren, bijvoorbeeld in Orlando of Miami. Informeer naar de mogelijkheden bij ons call center. Wees er vroeg bij, want de beschikbaarheid voor one-way camperhuur is beperkt.

Camper huren in Tampa

In Florida kunt u een ook camper huren in bijvoorbeeld Orlando of Fort Lauderdale. In Orlando kunt u ook kunt kiezen voor andere camperverhuurders, zoals El Monte RV of Road Bear. Waardoor er nog meer keuze is voor verschillende campertypes. Bijvoorbeeld een ruime gezinscamper met slide-out. U kunt er ook voor kiezen uw camper op een andere locatie in te leveren, een zogenaamde one way. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Lees meer over one way verhuur in dit artikel.

Andere camper verhuurlocaties in Amerika

Wilt u een langere rondreis maken door Amerika en ook andere staten dan Florida aandoen? Het is ook mogelijk uw camper in te leveren op andere locaties, zoals Atlanta of Houston, voor een reis door het diepe zuiden van Amerika. Of rijd langs de oostkust en lever uw camper in in New York. U kunt zelfs een reis maken helemaal tot aan San Francisco of Los Angeles. Maak een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u.