Camper huren Washington D.C.

camper huren in washington

In Washington D.C., de hoofdstad van Amerika, kunt u zich prima een aantal dagen vermaken voordat u met uw huurcamper op pad gaat. Een camper huren vanuit Washington D.C. mag niet op de dag van aankomst. Wij raden u dan ook aan om een aantal dagen in downtown Washington D.C. te verblijven voordat u gaat genieten van uw camper rondreis door het noordoosten van de Verenigde Staten. Deze dagen kunt u goed gebruiken om de bezienswaardigheden in Washington D.C. te bekijken. Natuurlijk staan het Witte Huis en het Capitool boven aan het lijstje, evenals en wandeling over de Mall richting het Washington Monument. Wist u dat de meeste musea in Washington D.C. gratis toegankelijk zijn? Ook een camper huren in Washington? Neem contact op met ons Customer Service team voor een gratis offerte.

Een camper huren in Washington via WorldWide Campers

In Washington D.C. werkt WorldWide Campers samen met camperverhuurder Cruise America. Een gerenommeerd bedrijf dat diverse campertypes verhuurt. Zoals de C-30 camper, waar ruimte is voor zeker 6 personen, maar ook de compactere C-19 die uitermate geschikt is voor stellen. Cruise America heeft de grootste vloot huurcampers in heel Amerika, er is dus zeker een geschikte camper voor uw reisgezelschap beschikbaar.

Combineer uw campervakantie door de USA

Bent u van plan om een camper in Washington D.C. te huren voor een camper rondreis door de regio New England en Boston of wilt u de camper ophalen in Washington D.C. en inleveren in New York? Boek dan vooraf via WorldWide Campers een one-way. One-way camperverhuur in de USA is altijd op aanvraag en wij adviseren u om dit vroegtijdig aan te vragen. Er zijn kosten verbonden aan one way camperverhuur. Deze verschillen per locatie en leverancier. Als u een offerte aanvraagt krijgt u deze kosten toegestuurd. Daarnaast komt u dan direct in aanmerking voor de diverse specials en vroegboekkortingen van de meeste camperleveranciers in Amerika. Naast camperhuur in Washington D.C. kunt u bij WorldWide Campers ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor o.a Philadelphia & Newark.