Camper huren Canada

Wist u dat het prachtige Canada bijna net zo groot is als heel Europa? Hierdoor is Canada het land bij uitstek om een camper te huren. Interesse in een camper huren in Canada? Bij Worldwide Campers kunt u kiezen uit zeven verschillende camperverhuurders in Canada en zeven grote steden waar u uw camper kunt ophalen of inleveren. Canada kent veel bruisende steden als Vancouver, CalgaryMontreal en Toronto. Ook aan natuurschoon en gevarieerde landschappen is er in Canada geen gebrek! Dit oneindig mooie land is het hele jaar door een prima vakantiebestemming voor een camperrondreis. Een camper huren Canada geeft u volledige vrijheid om dit prachtige land te ontdekken.

Camper huren in Canada

Afhankelijk van uw budget, reiswensen en gezelschap kunt u kiezen uit een breed assortiment van campertypes. Van basic tot luxe campers en van avontuurlijke kampeerbussen tot XL gezinscampers, bij Worldwide Campers bieden we alle opties. Onder de camperverhuurders in Canada vind u Cruise Canada, CanaDream, Fraserway, Four Seasons, Best Time RV, Jucy en Escape.  Als u een budgetvriendelijke optie zoekt, passen de camper van Cruise Canada, Jucy en Four Seasons goed bij uw vakantie. Daarnaast biedt verhuurder Escape handgeschilderde kampeerbussen en verhuurder Best Time RV jeeps met daktent. Ideaal als u echt op avontuur wilt! Fraserway en CanaDream zijn de grootste Canadese verhuurders en bieden enkel campermodellen, die niet ouder zijn dan maximaal 2 jaar.

Camper huren met Worldwide Campers

De lijst met nationale en provinciale parken in Canada is lang! Van Banff tot Cape Breton Island, u kunt het allemaal ontdekken tijdens uw campervakantie. Worldwide Campers biedt verhuurlocaties in zeven Canadese steden: Vancouver, Calgary, Montreal, Toronto, Halifax, Edmonton en White Horse. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way reis te maken met uw huurcamper. Als u wilt, kunt u uw camper ophalen in Vancouver en inleveren in bijvoorbeeld Calgary, Whitehorse of Toronto. Er zitten altijd extra kosten verbonden aan een one way reis, die per verhuurder en bestemming verschillen. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten van de one way reis van uw voorkeur of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Veilig op reis met een huurcamper

Als u op zoek bent naar een veilige manier van reizen dit jaar, het huren van een camper is de ideale optie om nog steeds uw vrijheid te behouden tijdens uw reis. U bepaalt zelf waar en wanneer u reist in uw eigen huisje op wielen. Onze verhuurders hebben strikte COVID-19 protocollen voor de schoonmaak en desinfectie van alle huurcampers. Daarnaast is het personeel op de verhuurlocaties duidelijk geïnstrueerd in afstand houden tot alle klanten. Ga kamperen, wandelen en fietsen en maak nieuwe herinneringen met uw familie of vrienden, veilig vanuit uw eigen camper. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website. Wij zijn hier om u te helpen plannen voor een geweldig nieuw avontuur!