Camper huren Canada

Camper huren in Canada

Bezoek het prachtige Canada met een huurcamper!

Wist u dat het prachtige Canada bijna net zo groot is als heel Europa? Hierdoor is Canada het land bij uitstek om een camper te huren. Een goede camper huren in Canada via WorldWide Campers is dan ook geen overbodige luxe. Canada kent veel bruisende steden als Vancouver, CalgaryMontreal en Toronto. Ook aan natuurschoon en gevarieerde landschappen is er in Canada geen gebrek! Dit oneindig mooie land is het hele jaar door een prima vakantiebestemming voor een camperrondreis. Een camper huren Canada geeft u volledige vrijheid om dit prachtige land te ontdekken.

De Icefield Parkway in de provincie Alberta, tussen de plaatsen Jasper en Banff is een van de mooiste routes ter wereld. Hier bent u met een huurcamper in uw element. Zet uw camper naast een van de prachtige meren, aan de voet van de machtige Rocky Mountains. Een camper huren in Canada is het begin van een vakantie om nooit te vergeten! Combineer in een camperrondreis Canada met Amerika. Vanuit Canada mag u met uw huurcamper de USA inrijden, waardoor u niet alleen met uw camper van het prachtige Canada, maar ook van Amerika kunt genieten!

Camper huren in Canada

WorldWide Campers biedt in Canada diverse verhuurlocaties aan. Wilt u uw camperrondreis in het oosten van Canada beginnen, kunt u kiezen voor Toronto of Montreal. Of kiest u er liever voor om het westen te verkennen en uw camper in bijvoorbeeld Vancouver of Calgary op te halen? Bij WorldWide Campers kunt u voor al deze verhuurlocaties een voordelige camper reserveren.

Als u tijdig uw huurcamper voor Canada reserveert kunt u de camper ook op een andere locatie terugbrengen. Hieraan zijn normaal gesproken kosten verbonden. Informeer hiernaar bij WorldWide Campers. Kijk ook bij de camperhuuraanbiedingen voor Canada. Soms worden deze one-way’s gratis aangeboden.

Camperverhuurders in Canada

In Canada werken wij samen met de camperverhuurders Cruise CanadaFraserway, Four Seasons, Best Time RV en CanaDream. Bij deze verhuurders kunt u diverse campertypes boeken. Of u nu een camper zoekt voor u en uw partner of voor het hele gezin. Bij WorldWide Campers kunt u een camper voor Canada reserveren tot 8 personen.