Camper huren Calgary

camper huren in Calgary via camperverhuurder WorldWide Campers

Heeft u altijd al gedroomd van een camper huren in Calgary om te roodtrippen door de nationale parken en de Rocky Mountains? Calgary is de grootste stad in Alberta en ligt middenin het mooiste natuurschoon dat Canada te bieden heeft. De omgeving van Calgary is bij uitstek geschikt voor een rondreis per camper. Ruige bergen, spiegelende meren en leuke bergdorpen maken uw rondreis per huurcamper door deze omgeving tot een onvergetelijke ervaring! Ook een camper huren in Calgary? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via het menu op de Worldwide Campers website of neem contact op met het customer service team voor advies.

Camper huren in Calgary via Worldwide Campers

In de provincie Alberta in Canada biedt Worldwide Campers de verhuurlocatie Calgary aan. Wilt u een camper huren in Calgary, dan kunt u kiezen vooruit onze leveranciers Cruise CanadaFraserway, Best Time RV, Canadream of Four Seasons. Of u nu met zijn tweetjes op rondreis gaat of met het hele gezin, bij Worldwide Campers vindt u altijd een geschikte huurcamper! Welke wensen u ook heeft bij het huren van een camper in Canada. De experts van Worldwide Campers doen altijd een passend aanbod op maat. Ook kunnen ze u meer vertellen over de kilometerpakketten, inventaris van de huurcamper en de verzekeringen die belangrijk zijn bij een camper huren in Canada.

Extra’s in de camperhuur

Als u een camper wilt huren in Calgary, let u dan ook bij het reserveren goed op of alles is inbegrepen in de prijs van uw huurcamper. Bij het aanvragen van uw camperhuur offerte via Worldwide Campers, kunt u aangeven hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden. Uw camper uitrusting, zoals de lakens, keukengerei en handdoeken (convenience kit) moet u bij het maken van de offerte apart aanklikken in de extra’s. Als u vragen heeft over het reserveren van een huurcamper en de benodigde extra’s, kunt u altijd contact opnemen met Worldwide Campers. Voor het reserveren van uw campgrounds, wat slim is bij de nationale parken en in het hoogseizoen, kunt u onder andere terecht op KOA.

Camper huren in Canada

U kunt naast een camper huren in Calgary ook kiezen voor een andere verhuurlocatie in Canada. Worldwide Campers biedt ook verhuurlocaties in VancouverToronto, Montreal, Whitehorse, Edmonton en Halifax. U kunt ervoor kiezen om een rondreis te maken en uw camper aan het einde van de reis weer in te leveren bij de verhuurlocatie waar u gestart bent. U kunt er bij de leveranciers Cruise Canada, Best Time RV en Canadream ook kiezen voor een one way, waarbij u uw huurcamper inlevert bij een andere verhuurlocatie. Hiervoor betaalt u wel drop off kosten, die variëren per leverancier en locatie. Neem contact op met het customer service team voor de exacte kosten van een one way.