Camper huren Edmonton

camper huren in edmonton

In het westen van Canada kunt u een camper huren in Edmonton, de hoofdstad van Alberta. Deze stad wordt vooral gevormd door de North Saskatchewan River. Langs de oevers van deze grote rivier liggen twintig parken, die samen de River Valley Parks vormen. Dit is het grootste stadspark van Noord-Amerika met onder andere het Fort Edmonton Park en de Valley Zoo. In de zomer wordt de stad omgedoopt tot een echte festival stad. Op nog geen uur rijden ten oosten van Edmonton ligt het Elk Island National Park. In dit grote natuurgebied lopen bizons, elanden en herten vrij rond.Ook kan je zwemmen en kanoën in het Astotin Lake. Het park is de perfecte plek om sterren te kijken, soms is het zelfs mogelijk om hier het noorderlicht te aanschouwen.

Vanuit Edmonton kunt u met een huurcamper naar het westen rijden.  Door de voorruit van uw camper ziet u de machtige Rocky Mountains, een voorbode van een prachtige camperrondreis. Vergeet niet te tanken voordat u uit Jasper om over de Icefield Parkway richting Calgary te rijden met uw huurcamper. Langs deze spectaculaire weg, door Jasper en Banff National Park vind u 200 kilometer lang geen tank station. Wilt u uw huurcamper inleveren in Calgary, informeert u dan bij WorldWide Campers naar de kosten van een one-way.

Camper huren in Edmonton

Voor het huren van een camper in Edmonton, werkt WorldWide Campers samen met Four Seasons en Canadream. Canadream is een bekende camperverhuurder in Canada, die bekend staat om de hoge kwaliteit van de huurcampers en haar service. Zo worden de campers voor iedere verhuur gecontroleerd op meer dan 100 punten en krijgt u bij het ophalen van de huurcamper in Edmonton een uitgebreide uitleg over de camper.

Camperverhuur mogelijkheden in Canada

Naast een voordelige huurcamper voor de locatie Edmonton kunt u via WorldWide Campers ook een vrijblijvende camperhuur offerte aanvragen voor Canada in: