Camper huren Halifax

camper huren in halifax

Een camperrondreis langs de oostkust van Noord-Amerika begint in Halifax. U kunt gemakkelijk een camper huren in Halifax. Deze stad is de hoofdstad van Nova Scotia en tevens de grootste stad van de provincie. Deze stad heeft alle karakteristieken van een typische Atlantische kustplaats in Canada. In deze havenstad kunt u genieten van lokale visgerechten, ruige kusten en mooie vuurtorens. Halifax biedt vele historische locaties in het teken van de maritieme wereld. Andere populaire activiteiten zijn een bezoek aan de Halifax Publik Gardens, de Halifax Central Library, het Citadel Nationale of loop over de Halifax Waterfront Boardwalk. De stad staat tevens bekend vanwege de vele festivals die er jaarlijks worden georganiseerd.

Ontdek het veelzijdige landschap van Canada vanuit Halifax

Vanuit Halifax rijdt u met uw huurcamper langs de prachtige Noord-Atlantische kust naar het zuiden tot de grens met Amerika. Maar hier hoeft uw campervakantie te te eindigen, u mag met de huurcamper de USA inrijden om nog meer ruige kust, afgewisseld met stranden te ontdekken. Enige voorwaarde is, dat u uw huurcamper weer op een locatie in Canada inlevert.

Camper huren in Halifax

Via WorldWide Campers kunt u in Halifax en camper huren bij onderstaande camperverhuurders:

Alle verhuurders hebben een verhuurlocatie iets buiten de stad. Als u uw huurcamper wilt ophalen, is het en vereiste dat u minimaal 1 overnachting in een hotel heeft gehad. Vanuit uw hotel kunt u dan een taxi nemen naar de verhuurlocatie om uw camper op te halen. Vaak zijn er vaste tijden waar op u bij de camperverhuurders terecht kunt. Inleveren van de huurcamper is vaak ‘s middags en ‘s ochtends kunt u hem ophalen.

Huur ook een camper in

Wilt u Halifax als start- of eindpunt van uw reis aanhouden, maar de camper liever ergens anders inleveren? Dat kan! U kunt ook een zogenaamde one-way verhuur aanvragen. Houdt u er rekening mee dat hier wel kosten aan verbonden zijn. U kunt vanuit Halifax naar bijvoorbeeld Montreal, Toronto, Edmonton, Calgary, Whitehorse of Vancouver rijden. In deze steden is het ook mogelijk om een camper te huren.