Camper huren Halifax

camper huren in halifax via camperverhuurder Worldwide Campers

Wilt u een camper huren in Halifax voor een rondreis langs de oostkust van Noord-Amerika? U kunt gemakkelijk een camper huren in Halifax via Worldwide Campers. De stad is de hoofdstad van Nova Scotia en tevens de grootste stad van de provincie. Halifax heeft alle karakteristieken van een typische Atlantische kustplaats in Canada. In deze havenstad kunt u genieten van lokale visgerechten, ruige kusten en mooie vuurtorens. Halifax biedt vele historische locaties in het teken van de maritieme wereld. Andere populaire activiteiten zijn een bezoek aan de Halifax Publik Gardens, de Halifax Central Library, het Citadel Nationale of loop over de Halifax Waterfront Boardwalk. De stad staat tevens bekend vanwege de vele festivals die er jaarlijks worden georganiseerd.

Ontdek het veelzijdige landschap van Canada

Vanuit Halifax rijdt u met uw huurcamper langs de prachtige Noord-Atlantische kust naar het zuiden tot de grens met Amerika. Maar hier hoeft uw campervakantie te te eindigen, u mag met de huurcamper Amerika inrijden om nog meer ruige kust, afgewisseld met stranden te ontdekken. Dit kan enkel op voorwaarde dat u uw huurcamper weer op een locatie in Canada inlevert. U kunt er ook voor kiezen om met uw huurcamper te toeren door Nova Scotia. Het team van Worldwide Campers wil u graag de tip geven om de Cabot Trail te rijden op het naastgelegen Cape Breton Island. Bent u nog op zoek naar campgrounds? U kunt online reserveren bij onder andere KOA.

Camper huren in Halifax

Via Worldwide Campers kunt u een camper huren in Halifax van verschillende camperleveranciers: CanadreamCruise CanadaFraserway en Four Seasons. Alle leveranciers hebben een verhuurlocatie iets buiten de stad. Als u uw huurcamper wilt ophalen, is het en vereiste dat u minimaal 1 overnachting in een hotel heeft gehad na het landen van uw internationale vlucht. Vanuit uw hotel kunt u in sommige gevallen een transfer bijboeken naar de verhuurlocatie om uw camper op te halen. Vaak zijn er vaste tijden waarop u bij de camperleveranciers terecht kunt. Het ophalen van de huurcamper is vaak enkel ‘s ochtends mogelijk en het inleveren van de camper meestal enkel in de middag. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie en de specifieke tijden per leverancier

Camper huren in Canada

Naast een camper huren in Halifax kunt u ook een camper huren in de volgende Canadese steden via Worldwide Campers: Montreal, Toronto, Edmonton, Calgary, Whitehorse of Vancouver. U kunt ervoor kiezen om een rondreis te maken, waarbij u uw huurcamper aan het einde van uw reis weer inlevert bij verhuurlocatie waar u gestart bent. Wilt u de camper liever in een andere stad inleveren? Dat kan! Dit wordt een one way genoemd en is mogelijk Canadream en Cruise Canada. Houdt u er rekening mee dat hier wel kosten aan verbonden zijn, die verschillen per leverancier en locatie. Ons customer service team kan de exacte one way kosten van uw reis berekenen.