Camper huren Montreal

camper huren in Montreal via camperverhuurder WorldWide Campers

De stad Montreal is gelegen op een eiland in de St. Lawrence River in het Franstalige, oostelijke deel van Canada. Voordat u uw campervakantie begint, kunt u in Montreal genieten van alles wat een moderne stad te bieden heeft. De historische stad vormt het culturele hart van Canada. De stad heeft een boeiende geschiedenis en prachtige architectonische gebouwen. De stad is erg geliefd onder fijnproevers vanwege de vele goede restaurants die hier te vinden zijn. Bovendien zijn er vele musea, winkels, restaurants en parken. Struin door de mooie straten en ontdek het bruisende nachtleven. Het bijzondere Ville Souterraine is zeker een bezoekje waard. Dit is een enorm ondergronds complex van modieuze winkels en gezellige barretjes en restaurants. Een camper huren in Montreal via WorldWide Campers is eenvoudig en onze camper experts helpen u graag verder bij vragen over o.a. kilometerpakketten, inventaris en verzekering.

Combineer de hightlights van Montreal met een camperrondreis

Een rondreis door Canada met en huurcamper begint in het bruisende Montreal. Deze stad is genoemd naar Mount Royal, de koninklijke berg. Vanuit Montreal kunt u eenvoudig het gebied van de grote meren per camper verkennen. Langs de rivier zakt u bijvoorbeeld af richting het Ontario Meer. Rond dit meer zijn er veel verschillende campgrounds met plaatsen voor grote of kleine campers.

Camper huren in Montreal

In Montreal werkt WorldWide Campers samen met Cruise Canada. Cruise Canada is een van de grootste camperverhuurders in Canada en biedt huurcampers voor twee personen zoals de Compact C19 camper. Ook voor een camper rondreis met het hele gezin kunt u bij Cruise Canada terecht. De Intermediate camper E27 biedt plaats aan totaal 6 personen. En hoe leuk is het voor de kinderen om in de “overcab” boven de cabine te slapen! Een ideale camper voor een gezinsvakantie dus.

Camper huren in Canada

Bent u niet op zoek naar een camper vanuit Montreal? Via WorldWide Campers kunt u ook een camper huren op de volgende locaties in Canada: