Camper huren Montreal

camper huren in Montreal via camperverhuurder WorldWide Campers

Wilt u een camper huren in Montreal? De stad Montreal is gelegen op een eiland in de St. Lawrence River in het Franstalige, oostelijke deel van Canada. Voordat u uw campervakantie begint, kunt u in Montreal genieten van alles wat een moderne stad te bieden heeft. De historische stad vormt het culturele hart van Canada. De stad heeft een boeiende geschiedenis en prachtige architectonische gebouwen. Bovendien zijn er vele musea, winkels, restaurants en parken. Struin door de mooie straten en ontdek het bruisende nachtleven. Een camper huren in Montreal via Worldwide Campers is heel gemakkelijk. Via het menu van de website vraagt u binnen vier stappen een offerte aan.

Combineer Montreal met een camperrondreis

Een rondreis door Canada met een huurcamper begint in het bruisende Montreal. Deze stad is genoemd naar Mount Royal, de koninklijke berg. Vanuit Montreal kunt u eenvoudig de Great Lakes van Noord-Amerika bezoeken, zoals het Lake Ontario. U kunt ook een camper huren in Montreal en de grens oversteken naar de Verenigde Staten. Hier kunt u een bezoek brengen aan New England: de noordoostelijke staten van de VS en ook de Niagara Falls liggen op ongeveer zes uur rijden van Montreal. Mocht u de grens oversteken, dan heeft u hier de juiste documenten voor nodig. Ook moet de camper altijd weer ingeleverd worden bij een Canadese locatie.

Camper huren in Montreal

In Montreal werkt Worldwide Campers samen met camperverhuurders Cruise Canada en Canadream. Cruise Canada is een van de grootste camperverhuurders in Canada en valt in onze standaard categorie.  Deze verhuurder biedt vier verschillende campertypes geschikt voor twee tot zeven personen. Canadream is een verhuurder in onze Premium categorie en biedt vijf verschillende modellen. Beide verhuurders bieden de optie om de grens met de Verenigde Staten over te steken (altijd in overleg met de verhuurder) en om een one way te maken binnen Canada naar een andere stad.

Camper huren in Canada

U kunt een camper huren in Montreal, maar u kunt ook kiezen uit zes andere steden in Canada: TorontoHalifax, Calgary, Vancouver, Whitehorse en Edmonton. Canada heeft veel campgrounds, waar u kunt overnachten. Wel is het aan te raden dat u uw campgrounds reserveert indien deze in of naast een nationaal park ligt en u in het hoogseizoen reist. Het reserveren kan onder ander op Parks Canada of KOA. Heeft u vragen over het maken van een camperhuur offerte of over kortingen en specials? Neem dan contact op met ons customer service team. Zij helpen u graag verder bij vragen over o.a. kilometerpakketten, inventaris en verzekering.