Camper huren Toronto

camper huren in Toronto via camperverhuurder WorldWide Campers

Wilt u een camper huren in Toronto voor een camperreis door Canada? Toronto is de grootste stad van Canada en ligt aan het Ontario Meer. Mede hierdoor is Toronto een mooie plek om een rondreis door Canada en de Verenigde Staten te maken. Toronto ligt niet ver van de grens tussen Amerika en Canada. Het ligt dan ook voor de hand om met uw huurcamper de beroemde Niagara Falls te bezoeken. Met een huurcamper is dit slechts anderhalf uur rijden. Bij de leveranciers waar Worldwide Campers mee werkt, mag u met uw gehuurde camper de grens tussen Canada en Amerika te passeren. Combineer uw rondreis door Amerika vanuit Toronto met een bezoek aan New York in de Verenigde Staten. Geïnteresseerd in een camper huren in Toronto? Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website of neem contact op met het customer service team voor advies.

Camper huren in Toronto

Als camperhuur specialist vergelijkt Worldwide Campers de prijzen van huurcampers van verschillende verhuurbedrijven. Kiest u voor een camper huren in Toronto, dan kunt u kiezen uit campers van leveranciers Canadream, Cruise Canada, Four Seasons, Best Time RV en Fraserway. Deze vijf leveranciers geven u een ruime keuze in het camperassortiment. Of u nu met z’n tweeën reist en graag een comfortable kleine camper zoekt of met de familie reist, er zit altijd een campertype van uw voorkeur tussen. Als u tijdig uw camper huurt en de beschikbaarheid het toelaat, kunt u informeren naar de mogelijkheid om de camper bijvoorbeeld in Montreal of Halifax op te halen en in te leveren en in Toronto of andersom. Informeer bij het customer service team van Worldwide Campers naar de mogelijkheden en kosten van one way camperhuur. Kijk ook bij onze aanbiedingen of er speciale kortingen zijn voor uw camperhuur in Toronto.

Camper wegbrengspecials vanuit Toronto

Als u voor een gereduceerd tarief een geweldige reis door Canada wilt maken, kunt u gebruik maken van een wegbrengspecial in het voor- of naseizoen. Gloednieuwe campers die in de buurt van Toronto van de band rollen, moeten in het voorjaar naar Vancouver of Calgary worden gereden, tegen zeer gunstige tarieven. Aan het einde van het seizoen moeten de huurcampers verdeelt worden onder de verhuurlocaties. Ook dit wordt vaak voor een verlaagde dagprijs aangeboden. Kijk voor meer informatie en de actuele wegbrengspecials op onze pagina over wegbrengspecials.

Ontdek Canada met een huurcamper

Naast een camper huren in Toronto voor de start van uw reis, kunt u er ook voor kiezen om uw camper te huren in Montreal, Halifax, Calgary, Edmonton, Vancouver en Whitehorse. Bij Worldwide Campers kunt u in het westen, midden en oosten van Canada uw camper huren en dit prachtige land ontdekken. Wilt u voor vertrek alvast uw campgrounds reserveren? Dit kan onder anders op KOA.