Camper huren Toronto

camper huren in toronto

Toronto is de grootste stad van Canada en ligt aan het Ontario Meer. Mede hierdoor is Toronto een mooie plek om een camper rondreis door Canada en de Verenigde Staten te maken. Toronto ligt niet zover van de grens tussen Amerika en Canada. Het ligt dan ook voor de hand om met uw huurcamper de Niagara watervallen te bezoeken. Met een huurcamper is dit slechts anderhalf uur rijden. In de buurt van Niagara Falls vindt u gemakkelijk een plek om uw huurcamper te parkeren. Het is toegestaan met uw gehuurde camper de grens tussen Canada en Amerika te passeren. Combineer uw rondreis door Amerika vanuit Toronto met een bezoek aan New York in de Verenigde Staten. Een camper huren in Toronto is nog nooit zo eenvoudig geweest met de hulp van de camper experts van WorldWide Campers.

Een camper huren in Toronto

Als camperhuur specialist vergelijkt WorldWide Campers prijzen van huurcampers van verschillende verhuurbedrijven. In Toronto kunt u een camper huren bij Canadream, Cruise Canada, Four Seasons, Best Time RV en Fraserway RV rentals. Als u tijdig uw camper huurt en de beschikbaarheid het toelaat, kunt u informeren naar de mogelijkheid om de camper bijvoorbeeld in Montreal of Halifax op te halen en in te leveren en in Toronto. Informeer bij WorldWide Campers naar de mogelijkheden en kosten van one-way camperhuur. Kijk ook bij onze aanbiedingen of er speciale kortingen zij voor uw camperhuur in Toronto.

Camper wegbrengspecials vanuit Toronto

Als u voor een gereduceerd tarief een geweldige reis door Canada wilt maken, kunt u gebruik maken van een wegbrengspecial. Gloednieuwe campers die in de buurt van Toronto van de band rollen, moeten in het voorjaar naar Vancouver of Calgary worden gereden, tegen zeer gunstige tarieven. Informeer bij ons callcenter naar de mogelijkheden.

Ontdek Canada met een huurcamper

Wist u dat u via WorldWide Campers ook een camper kunt huren in Canada in de volgende plaatsen: