Camper huren Vancouver

camper huren in Vancouver via camperverhuurder WorldWide Campers

De stad Vancouver, aan de westkust van Canada, is een perfect startpunt voor een rondreis per huurcamper wanneer u British Columbia wilt verkennen. De westkust van Canada is beroemd om zijn walvissen, orka’s, zeehonden en dolfijnen, dus een must voor iedereen die wel eens op walvissafari wil. U laat uw camper een dagje aan de kust staan en stapt aan boord van een van de boten die u dichtbij deze zeedieren brengt. Een camper huren in Vancouver en landinwaarts rijden om het vele andere natuurschoon van Canada te bewonderen? Via WorldWide Campers is dit mogelijk. Uw rondreis per camper brengt u door het Canadese deel van de Rocky Mountains, met nationale parken als Yoho National Park en Banff National Park. Hier kunt u genieten van de uitgestrekte bossen, bergen, watervallen en meren en met een beetje geluk kunt u beren en elanden zien vanuit uw camper! Wanneer u wilt, kunt u uw rondreis afsluiten met een bezoek aan de stad Calgary en hier de camper weer inleveren.

Voordelig en goed een camper huren in Vancouver

In Canada kunt u bij WorldWide Campers in Vancouver een camper huren. U kunt bijvoorbeeld een huurcamper boeken van Cruise CanadaCanadream, Four SeasonsFraserway en Best Time RV en deze ophalen in Vancouver. Voor meer informatie over deze camperverhuurbedrijven, kunt u terecht op de pagina verhuurders. Wanneer u uw huurcamper ophaalt in Vancouver, heeft u de optie om de camper na uw rondreis in te leveren in een andere stad, bijvoorbeeld Calgary. Is er geen beschikbaarheid in Vancouver zelf? Dan is het ook een optie om uw camper op te halen in Point Roberts, Washington State. Deze locatie ligt net over de grens in Amerika. Onze leveranciers Jucy en Best Time RV hebben hier een locatie en regelen uw transfer van/naar Vancouver airport.

Huurcampers in Vancouver

In Vancouver kunt u verschillende soorten campers huren. Zo kunt bij bij Canadream kiezen voor een Deluxe campervan voor twee personen, bij Fraserway een stoere Truckcamper met of zonder Slide-Out of bij Cruise Canada een Large Motorhome C30, geschikt voor een heel gezin.

Reserveer uw huurcamper in Canada

U kunt in Canada bij WorldWide Campers een camper huren in Vancouver en in één van de volgende verhuurlocaties: