Camper huren Vancouver

camper huren in Vancouver via camperverhuurder WorldWide Campers

Wilt u graag een camper huren in Vancouver, Canada? Worldwide Campers biedt camperverhuur locaties in zeven Canadese steden, waaronder Vancouver aan de westkust van Canada. De westkust van Canada is beroemd om zijn walvissen, orka’s, zeehonden en dolfijnen, een topbestemming voor iedereen die op walvissafari wil. U laat uw camper een dagje aan de kust staan en stapt aan boord van een van de boten die u dichtbij deze zeedieren brengt. Als u landinwaarts rijdt, kunt u bekende nationale parken zoals Banff en Jasper National Park bezoeken. Geïnteresseerd in camper huren in Vancouver? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk onze campers en tarieven.

Camper huren in Vancouver

Afhankelijk van uw budget, reiswensen en gezelschap kunt u kiezen uit een breed assortiment van campertypes. Van basic tot luxe campers en van avontuurlijke kampeerbussen tot XL gezinscampers, bij Worldwide Campers bieden we alle opties. In Vancouver kunt u kiezen uit de volgende verhuurders: Cruise CanadaCanadream, Four SeasonsFraserway en Best Time RV en Jucy. Als u een budgetvriendelijke optie zoekt, past een huurcamper van Cruise Canada, Four Seasons en Jucy het beste bij uw reis. De campers van Canadream, Fraserway en Best Time RV zijn een hoger segment, wat kan liggen aan luxe extra’s, interieur en hoeveel seizoenen de camper verhuurd wordt. Bij deze verhuurders is het maximaal 2 jaar.

Camper huren bij Worldwide Campers

Bezoek de prachtige nationale parken van Canada, rijd de mooie wegen en ga kamperen in de natuur of op een van de honderden campings. Worldwide Campers biedt verhuurlocaties in zeven verschillende Canadese steden, waaronder Vancouver. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way reis te maken met uw huurcamper. Als u wilt, kunt u uw camper ophalen in Vancouver en inleveren in bijvoorbeeld Calgary, Whitehorse of Toronto. Er zitten altijd extra kosten verbonden aan een one way reis, die per verhuurder en bestemming verschillen. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten van de one way reis van uw voorkeur of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Veilig op reis met een huurcamper

Bent u op zoek naar een veilige manier van reizen dit jaar? Dan is camperhuur de ideale vorm van vakantie vieren in de natuur. U behoudt al uw vrijheid en flexibiliteit, terwijl u reist in uw eigen huisje op wielen. Reis weg van de drukte en kies voor een vakantie in de natuur! Onze verhuurdershebben strikte COVID-19 protocollen voor de schoonmaak en desinfectie van alle huurcampers. En eenmaal onderweg hoeft u uw toilet, douche en keuken met niemand te delen. Ga kamperen, wandelen en fietsen en maak nieuwe herinneringen met uw familie of vrienden, veilig vanuit uw eigen camper. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website. Wij helpen u graag met het plannen van uw volgende camperreis!