Camper huren in Whitehorse

camper huren in Whitehorse via camperverhuurder WorldWide Campers

Een camper huren in Whitehorse voor een rondreis per camper door Canada? U kunt gemakkelijk een camper huren in de hoofdstad van de Canadese provincie Yukon. De aan de ruige Yukon-rivier gelegen stad is de perfecte uitvalbasis om de ongerepte natuur van Yukon te ontdekken. De stad biedt uitzicht op de majestueuze Whitehorse Rapids. Naast dat je mooie wandelingen kan maken door dit gebergte, leent de stad zich ook goed voor een stadswandeling. Onderweg kan je stoppen bij de interessante musea. Vanuit Whitehorse kunt u de Takhini Hot Springs bezoeken, deze liggen op ongeveer 25 minuten rijafstand. Deze heetwaterbronnen worden omringd door een groot natuurgebied, dat mogelijkheden biedt voor wandel- en skivakanties. Het is mogelijk om te kamperen op het nabijgelegen kampeerterrein.

Ontdek het veelzijdige landschap van Canada vanuit Whitehorse

Vanuit Whitehorse rijdt u met uw huurcamper door de prachtige Yukon provincie naar het zuiden tot de grens met Amerika. Maar hier hoeft uw campervakantie te te eindigen, u mag met de huurcamper de USA inrijden om nog meer ruige kust, afgewisseld met stranden te ontdekken. Enige voorwaarde is, dat u uw huurcamper weer op een locatie in Canada inlevert.

Camper huren in Whitehorse via WorldWide Campers

Via WorldWide Campers kunt u een camper huren in Whitehorse via CanaDream. U kunt bij CanaDream kiezen voor een Deluxe Campervan voor twee personen. Wilt u liever een grotere camper? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Maxi Motorhome. CanaDream heeft een uitgebreid aanbod aan campers die van alle gemakken zijn voorzien.

Een camper huren in Canada

Wilt u een camperrondreis maken door Canada, maar niet beginnen in Whitehorse? In HalifaxMontreal, Toronto, Edmonton, Calgary of Vancouver zitten ook verhuurlocaties waar u uw camper op kunt halen of in kunt leveren. Daarbij is het ook mogelijk om vanuit Whitehorse een camper te huren en deze aan het eind van de reis in te leveren op een andere locatie. Deze zogenaamde one-way is mogelijk naar Halifax, Montreal, Toronto, Calgary of Vancouver. Let op dat hier wel kosten aan zitten verbonden.