Camper huren Zuid-Amerika

Camper huren in Zuid-Amerika

Verken Zuid-Amerika met WorldWide Campers

De uitgestrektheid van Zuid-Amerika maakt het continent bij uitstek geschikt voor een rondreis per camper. Het continent biedt veel schitterende natuur: vulkanen, besneeuwde bergtoppen, ijsblauwe meren, witte zoutvlakten, enorme watervallen, uitgestrekte bossen, dorre woestijnen en warme zandstranden…u vindt het allemaal wanneer u met uw huurcamper door Zuid-Amerika rondreist! Ook een camper huren in Zuid-Amerika? Maak een vrijblijvende camperhuur offerte.

Rondreizen per camper door Zuid-Amerika

In landen als Chili, Argentinië en Peru zijn de wegen uitstekend geschikt om met een camper rond te reizen. De natuur die u op uw camper rondreis zult zien, biedt zeer veel afwisseling. Zo kunt u in het langgerekte, smalle land Chili binnen een paar uur met uw huurcamper vanuit de besneeuwde bergen naar de schitterendste zandstranden rijden. En voor cultuurliefhebbers is er op dit continent ook genoeg te beleven. In de Zuid-Amerikaanse steden treft u veel schitterende gebouwen uit de koloniale tijd, musea, theaters en natuurlijk cafés en restaurants.

Uw camper huren in Zuid-Amerika bij WorldWide Campers

WorldWide Campers biedt u verscheidene huurcampers in Zuid-Amerika aan. Of u nu met een 6-persoons motorhome of een knusse budgetcamper rond wilt reizen, bij WorldWide Campers kunt u kiezen voor een camper die past bij uw wensen. Wij werken samen in Zuid-Amerika samen met de camperverhuurder Holiday Rent. Holiday Rent is een klein bedrijf, dat persoonlijke, flexibele service hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben een kleine vloot met goed onderhouden campers in alle formaten, tegen aantrekkelijke camperhuur tarieven.

Camperhuur in Chili

Camper huren Chili
Het langgerekte, smalle land Chili leent zich prima voor een rondreis per huurcamper. Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen zijn er over het algemeen van prima kwaliteit. De natuurlandschappen waarvan u op uw camper rondreis kunt genieten, zijn enorm afwisselend.

Camper huren in Chili