Camper huren Chili

camper huren in chili via camperverhuurder WorldWide Campers

Ontdek Chili met WorldWide Campers!

Het langgerekte, smalle land Chili leent zich prima voor een rondreis per huurcamper. Chili is een van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika en de wegen zijn er over het algemeen van prima kwaliteit. De natuurlandschappen waarvan u op uw camper rondreis kunt genieten, zijn enorm afwisselend. Zo rijdt u in het noorden van het land met uw camper door de droogste woestijn ter wereld, de Atacama woestijn. Langs de kust vindt u prachtige stranden, waar u zich in een van de vele restaurantjes tegoed kunt doen aan een heerlijke steak of verse vis. Daalt u op uw camper rondreis verder af naar het zuiden dan komt u langs het schitterende merengebied om uiteindelijk te belanden in het uiterste zuiden, het gebied Patagonië, met gletsjers, besneeuwde bergtoppen en watervallen. Een camper huren in Chili voor een rondreis? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door de bergpassen naar Argentinië of Peru

Omdat Chili zo’n smal land is, rijdt u met uw huurcamper in een paar uur tijd helemaal van de kust tot aan de grens met Argentinië. U rijdt dan dwars door het overweldigende Andes gebergte waar u bij een van de bergpassen de grens kunt oversteken. Zo kunt u bijvoorbeeld in één dag tijd vanaf de hoofdstad Santiago de Chili naar de Argentijnse wijnstreek Mendoza rijden. Bij WorldWide Campers is het toegestaan om met uw huurcamper van Chili naar Argentinië te reizen. Wel moet u hiervoor een extra verzekering afsluiten. Dit kunt u doen wanneer u uw huurcamper ophaalt. Hetzelfde geldt voor een reis door het magische Peru, ook dit is toegestaan. Wel moet u de camper weer inleveren op een van de locaties in Chili. Informeer bij het team van WorldWide Campers naar de mogelijkheden.

Camper huren in Chili

In Chili zijn voldoende kampeergelegenheden. Daarbij is het toegestaan om wild te kamperen in Chili, mits u de omgeving netjes achterlaat. In en nabij de nationale parken zijn ook campings te vinden. Bekijk hier meer informatie over de bezienswaardigheden en nationale parken in het prachtige Chili. In Chili werkt WorldWide Campers samen met verhuurbedrijf Holidayrent. Deze verhuurder heeft veel verhuurlocaties zoals Santiago de Chili, San Pedro de Atacama, Valparaiso, Puerto Varas en Punta Arenas.

Bent u geïnteresseerd in camper huren in Chili? Reserveer uw camper minstens 6 maanden van te voren. Minder dan 6 maanden voor uw reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is.