Camper huren in Punta Arenas

Camper huren in Punta Arenas

Wilt u een camper huren in Punta Arenas voor een mooie rondreis door Chili? Vlieg naar Punta Arenas om uw camperreis te beginnen in het zuiden van Chili. Chili staat bekend om zijn wonderlijke natuur en prachtige landschappen. Huur een camper en kijk uw ogen uit, terwijl u door de rustige wegen en de ongerepte natuur rijdt. Punta Arenas is de zuidelijkste stad ter wereld en wordt ook wel het einde van de wereld genoemd. Niet gek als u bedenkt dat u nog maar 1400 kilometer verwijderd bent van Antartica. Ervaar de vergezichten van Chili zelf met een huurcamper van Holiday Rent. Een camper huren in Punta Arenas doet u eenvoudig binnen vier stappen bij Worldwide Campers. 

Een camper huren in Punta Arenas

Worldwide Campers biedt een tiental verhuurlocaties aan in Chili via onze verhuurder Holiday Rent RV. U kunt een camper huren in Punta Arenas en naar het noorden reizen. Aan het einde van uw reis levert u de camper bijvoorbeeld weer in bij de verhuurlocatie in Santiago de Chili. Als u kiest voor verschillende verhuurlocaties, houdt er dan rekening mee dat u hiervoor een one way fee betaalt. Indien u benieuwd bent naar deze one way fee? Neem dan contact op met ons customer service team.

Camperreis door de natuur

Het voordeel van een camper huren in Punta Arenas is dat u in de Zuidelijkste provincie start en u door alle nationale parken en ongerepte natuur naar het noorden kunt reizen. U mag tevens de grens oversteken naar Argentinië om ook dit prachtige land te ontdekken. Spot de pinguïns in Tierra del Fuego en reis door het prachtige Patagonia. In Chili mag je op veel plaatsen wild kamperen, maar er ook zijn verschillende campsites (vooral bij de nationale parken) waar je kunt overnachten.

Een camper huren van Holiday Rent

Onze verhuurder in Chili, Holiday Rent, is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijke service als belangrijkste pijler. Ze geven u keuze uit acht verschillende campertypes, afhankelijk van de beschikbaarheid op de gekozen verhuurlocatie. De meeste campers van Holiday Rent zijn voorzien van een 4×4 aandrijving, zodat u ook off-road kunt rijden. Geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Maak gratis en vrijblijvend een offerte in het menu op de website.

Bent u geïnteresseerd in camperhuur in Chili? Reserveer uw camper minstens 6 maanden van te voren. Minder dan 6 maanden voor uw reisdata, kan Worldwide Campers vaak niet garanderen dat de camper van uw voorkeur nog beschikbaar is.