Camper huren Santiago de Chili

Camper huren in Santiago de Chili

Begin uw camper rondreis in Santiago de Chili

De grote internationale luchthaven van Chili, ligt bij de hoofdstad Santiago de Chili. De meeste reizigers zullen hun camper huren in Santiago de Chili en hun rondreis beginnen vanuit de hoofdstad. Santiago is ook werkelijk het middelpunt van het land: éénderde van de bevolking woont er, de regering zetelt er (hoewel het parlement in Valparaiso bijeen komt) en de stad is ook het culturele, economische en commerciële centrum van het land. Voordat u aan uw rondreis per camper begint, is het zeker de moeite waard één of meerdere dagen uit te trekken voor een bezoek aan Santiago’s vele pleinen, kerken, koloniale gebouwen en musea. Vergeet ook niet de kabelbaan te nemen naar de heuvel van Santa Lucia waarvandaan u een schitterend uitzicht over de hele stad hebt.

Uw rondreis per camper

Omdat Santiago de Chili centraal gelegen is, kunt u hiervandaan alle kanten op met uw huurcamper. Wilt u bijvoorbeeld eerst naar de kust, dan rijdt u in een paar uur met uw camper naar de gezellige havenplaats Valparaiso met zijn gekleurde huizen die tegen de steile heuvels aanliggen. Rijdt u vanuit Santiago noordwaarts, dan ligt de overweldigende Atacama woestijn binnen handbereik. En stuurt u uw huurcamper vanaf Santiago richting het zuiden, dan bereikt u het schitterende Patagonië met spiegelende meren en ruige bergen. Besluit u vanuit Santiago eerst een kijkje te gaan nemen in Argentinië, dan bent u in de hoofdstad ook niet ver verwijderd van de grens. Rijdt u met uw camper vanuit Santiago naar het oosten dan kunt u bij een grenspost in het Andes gebergte Argentinië inrijden en belandt u met uw camper al snel in de mooie wijnstreek Mendoza.

Camper huren in Santiago de Chili bij WorldWide Campers

In Chili biedt WorldWide Campers Santiago de Chili aan als camperverhuurlocatie. WorldWide Campers werkt samen met de camperverhuurder Holidayrent in Chili. Dit verhuurbedrijf heeft ook locaties in veel andere steden in het land. Bij Holidayrent is het toegestaan om met uw huurcamper van Chili naar Argentinië te reizen. Wel moet u hiervoor een extra verzekering afsluiten. Dit kunt u doen wanneer u uw huurcamper ophaalt.

Waar in Chili kan ik nog meer een camper huren?

Chili is een groot land met een vrij afwisselende natuur. In Chili kunt u ook een camper huren in bijvoorbeeld: IquiqueSan Pedro de AtacamaPuerto MontPuerto VarasAntofagasta of Punta Arenas. Indien u een camper ophaalt in een andere stad dan Santiago, houdt u er dan rekening mee dat er kosten in rekening gebracht worden. Voor meer informatie over deze kosten kunt u contact opnemen met onze camper specialisten.