Camperreis Zuid-Afrika deel 11

Camperreis Zuid-Afrika deel 11

Laatste dag alweer. De dagen zijn voorbij gevlogen. We kunnen gelukkig nog 2 leuke dingen doen voordat we richting vliegveld gaan: Ik heb de Tafelberg nog bezocht en we hebben nog een side cars toer gedaan van ongeveer 2 uur. Super tof! Je zit met zijn tweeën op een motor met zijspan en rijdt langs de kust van Kaapstad richting Hout Bay en via Tafelberg terug naar de stad. We zijn nu zelf een attractie, links en rechts staan mensen te zwaaien of maken foto’s. Echt leuk! En met een helm op, leren jasje aan en monddoekje voor, rij je toch incognito dus niemand die je zal herkennen.

Thank you Cape Town!

Al met al de beste studiereis die ik heb meegemaakt. Ik kan nog wel pagina’s volschrijven maar mocht je nog met vragen zitten, of advies willen over campings of activiteiten dan kun je altijd contact met mij opnemen! Het rijden aan de linkerkant heb je binnen 30 minuten onder de knie. Het slapen in de camper beviel erg goed. De campings zijn schoon, groot en voorzien van alle gemakken. De hotelovernachtingen erg luxe. Alle activiteiten wil ik nu weer doen, dus… Volgend jaar ga ik zeker weer Zuid-Afrika bezoeken maar dan met mijn gezin in plaats van een studiereis. Thank you Cape Town!

Lees alle blogs van Ilona in Zuid-Afrika