Apollo

Apollo camperverhuur

Sinds de oprichting in 1985 is Apollo Motorhome Holidays uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders wereldwijd. Bij Apollo staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel! Voor een verkorte ophaalprocedure, klik op deze link en vul de belangrijkste details in. De vloot van Apollo bestaat uit ruim 3500 campers, motorhomes en 4WD campers. Alle verhuurlocaties liggen dichtbij vliegvelden of grote steden.

  • Alle campers beschikken standaard over grotere bedden en luxe extra’s.
  • De campers zijn maximaal 3 jaar oud.
  • Apollo biedt long term korting van 5% op de camperhuurprijs aan voor klanten die langer dan 21 dagen camperhuur boeken. Ook wanneer de camperhuur in verschillende landen gecombineerd wordt, zolang de totale huurperiode binnen 3 maanden plaatsvindt.
  • Apollo heeft een eigen app ApolloConnect, waar alle campsites in Australië en Nieuw-Zeeland in de navigatie worden aangegeven. Tevens worden er bezienswaardigheden en attracties aangeboden in de buurt, inclusief speciale kortingen.
  • Apollo biedt gratis 24-uurs wegenwacht service aan.
  • In Nieuw Zeeland biedt Apollo gratis transfers aan.

Camper huren in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa

Apollo is een van oorsprong Australisch familiebedrijf met camper verhuurlocaties in Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. De verhuurder heeft 10 verhuurlocaties in Australië, 2 verhuurlocaties in Nieuw Zeeland en 7 verhuurlocaties in Europa.

Camping korting met Apollo in Nieuw-Zeeland

Camper types

Apollo biedt de volgende campertypes aan:

Australië

Nieuw-Zeeland

Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk

LET OP! Vanaf 1 april 2019 geldt voor alle campertypes in Nieuw-Zeeland en USA dat de luifels op de campers niet meer gebruikt mogen worden.

Camperhuur voorwaarden leverancier