Best Time RV

best time RV

Best Time RV is een camperleverancier, die campers verhuurt in Amerika. Zij verhuren campers die niet ouder zijn dan 24 maanden, waaronder de E24, een camper die geschikt is voor maximaal 5 personen. Alle campers hebben een volledig uitgeruste keuken met onder andere een fornuis, oven en magnetron, koel-vries combinatie, wc en douche, luifel en een TV/DVD speler. Uiteraard is er ook een driepuntsgordel aanwezig, zodat u veilig een kinderstoel kunt bevestigen. Best Time RV verhuurt daarnaast de B21, ook wel Travato genoemd. Dit compacte kampeerbusje is ideaal voor stellen of gezinnen met 1 of 2 kleine kinderen. Omdat dit busje veel kleiner is dan een camper, kunt u hiermee makkelijker rondrijden en parkeren in de steden en nationale parken. Best Time RV biedt een online pre-registratie, om het ophaalproces bij de verhuurlocatie nog sneller en efficiënter te laten verlopen.

Long Term korting

Veel camperreizigers reizen voor een langere periode met een camper door Amerika, omdat het land zo groot is en er zoveel te bezichtigen is. Mocht u voor een langere periode willen huren, dan zijn er enkele camperverhuurders in Amerika, die korting geven boven een bepaald aantal huurdagen. Best Time RV verstrekt deze ‘long term korting’ ook: huurt u langer dan 21 dagen, dan ontvangt u 5% korting. Maar kiest voor meer dan 42 huurdagen, dan ontvangt u zelfs 10% korting. Worldwide campers heeft deze korting verwerkt in de tarieven. Bent u benieuwd naar de prijzen? Maak dan een vrijblijvende offerte op onze website, waarbij de long term korting al is verrekend. Bekijk hier een voorbeeld.

Bed dimensies

De bedden van Best Time RV zijn ruim:

  • E24: Dinette bed 114x187cm, Rear bed 137x203cm, Cab over bed 241x144cm
  • D22: Dinette bed 104x162cm, Rear bed 132x203cm, Cab over bed 220x122cm
  • B21: Dinette bed 106x182cm, Rear bed 116×195
  • Jeep and Winnie drop: Bed 188x145cm

Waar vindt u Best Time RV?

Best Time RV vindt u in Las VegasSan FranciscoLos Angeles, Phoenix en Point Roberts in Washington. Vanuit Point Roberts bent u zo in Vancouver, Canada.  Boekt u op deze locatie dan haalt het team van Best Time RV u op van de luchthaven in Vancouver en brengt u naar de verhuurlocatie. U dient wel zelf de grensformaliteiten (USA-Canada) van te voren in orde te maken. Best Time RV heeft ook locaties in Vancouver, Calgary en Toronto in Canada.

Ontdek de B21, ook wel Travato genoemd

 

Camper types bij Best Time RV:

Best Time RV biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier