CanaDream

CanaDream camper huren

Huur een CanaDream camper bij Worldwide Campers

CanaDream is marktleider in de camperverhuur industrie in Canada op het gebied van innovatief design, kwaliteit en service standaard van de vloot. Alle campers van CanaDream ondergaan een ‘Pre Delivery’ inspectie, waarbij de camper op 100 verschillende punten wordt gecontroleerd voordat elke nieuwe huurovereenkomst ingaat. Bovendien wordt er, vlak voor de ophaalprocedure, een ‘Frontline Unit’ inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de camper aan de CanaDream standaard voldoet. CanaDream stelt hun klanten verplicht om vooraf “in te checken” om zo het ophaalproces te versnellen.

Voor informatie over trips, adviseren wij u om deze link te openen.

Run of Fleet

Het Run of fleet programma biedt campers aan met interessante kortingen. Wanneer u voor een ROF2 of een ROF4 kiest, krijgt u dan ook ter plaatse een camper aangeboden die bij uw reisgezelschap past.

  • ROF 2 (TC-A, DVC, SVC) – is geschikt voor maximaal twee volwassenen
  • ROF 4 (SVC, MH-B, MH-A) – is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen

One Way kosten

Bent u van plan om een zogeheten one-way in Canada te doen? Houdt er dan rekening mee dat de meeste camper leveranciers hier kosten voor rekenen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze camper specialisten. Zij informeren u graag over de mogelijkheden op gebied van one-way camperverhuur in Canada. Mocht u de huurcamper willen ophalen of inleveren in Edmonton, dan wijzen wij u er graag op dat one-ways bij deze verhuurlocatie niet mogelijk zijn.

Rijden met een schone en veilige camper door Canada

CanaDream hanteerde altijd al een uitgebreid schoonmaakbeleid voor hun voertuigen, maar dit is nu aangevuld met extra maatregelen om de huidige hygiënestandaard nog hoger te leggen. Ze noemen dit het Candream Cares-programma. Zo wordt al het personeel van CanaDream getraind v.w.b. de juiste hygiënemaatregelen, worden de campervoertuigen extra grondig schoongemaakt, staan er overal handreinigers en wordt de afstand op de verhuurstations gewaarborgd. Eenmaal op reis houdt u zelf uw camper schoon en kunt u op zoek gaan naar een rustige vakantieplek met uw eigen huis op wielen. Keuken, douche en WC, u hebt alles bij de hand! Bovendien reist u enkel met uw eigen reisgezelschap en bepaalt u zelf de route.

Camper types

CanaDream biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier