CanaDream

CanaDream camperverhuur

Huur een CanaDream camper bij WorldWide Campers

CanaDream is marktleider in de camperverhuur industrie in Canada op het gebied van innovatief design, kwaliteit en service standaard van de vloot. Alle campers van CanaDream ondergaan een ‘Pre Delivery’ inspectie, waarbij de camper op  100 verschillende punten wordt gecontroleerd voordat elke nieuwe huurovereenkomst ingaat, en vlak voor de ophaalprocedure wordt er een ‘Frontline Unit’ inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de camper aan de CanaDream standaard voldoet. CanaDream stelt hun klanten verplicht om vooraf “in te checken” om zo het ophaalproces te versnellen.

Voor informatie over trips, adviseren wij u om deze link te openen.

Vroegboekkortingen van CanaDream

Boekt u voor 31 januari dan kunt u kiezen uit 2 van onderstaande CanaDream specials voor alle vertrekken voor het nieuwe seizoen dat valt tussen april en oktober van het jaar daaropvolgend.

Waar kunt u uit kiezen?

One Way Special (OWS)
Met deze special kunt u een zogeheten one-way doen tussen de verhuurlocaties Calgary, Vancouver, Whitehorse, Toronto, Montreal en Halifax. U ontvangt 50% korting op de drop-off kosten als u boekt voor 31 januari. Een minimale huurperiode van 14 nachten is van toepassing op deze special. Niet beschikbaar voor de TCA camper.

Unlimited Kilometers Special (UKS)
Bij deze special ontvangt u 25% korting op het Unlimited Kilometers pakket. U kunt deze special alleen gebruiken voor de eerste 21 nachten van uw camperreis. Voor de overige nachten betaalt u $60,- per nacht.

Kilometers Package Special (KPS)
Selecteer tijdens het maken van een offerte 2x een 800 kilometer pakket en u ontvangt met deze special 2x een 800 kilometer pakket gratis. Zo kunt u i.p.v. 1600, 3200 kilometer rijden met uw CanaDream camper.

Convenience Kits, Extra bestuurders & U.S. Travel Special (CDS)
Met deze special ontvangt u gratis tot 6 convenience kits, tot 2 extra bestuurders en de U.S. Travel Charges. U geniet met het hele gezin van zowel Canada als Amerika.

Northern Surcharge Special (NSC)
In een aantal regio’s van Canada mag u niet rijden mits u de Northern Surcharge betaalt. Met deze special mag u gratis rijden over:

  • Alaska Highway te noorden van Fort St. John in British Columbia.
  • Cassiar Highway (#37) ten noorden van Kitwanga in British Columbia.
  • Highway 35 ten noorden van Peace River in Alberta.
  • In de provincies Northwest Territories, Yukon, Nunavut en Newfoundland.
  • Quebec & Labrador Noord en ten oosten van Sept-Iles.

Let op! De Northern Surcharge toeslag is al inbegrepen in de huurtarieven voor Whitehorse.

Run of Fleet

Het Run of fleet programma biedt campers aan met 20% korting. Als u een ROF2 of een ROF4 boekt, krijgt u een camper ter plaatse aangeboden die bij uw reisgezelschap past.

  • ROF 2 (TC-A, DVC, SVC) – voor twee volwassenen
  • ROF 4 (SVC, MH-B, MH-A) – fvoor twee volwassenen en twee kinderen

One Way kosten

De one way kosten bedragen $940 tussen alle locaties. Edmonton one ways zijn niet mogelijk.

Camper types

CanaDream biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier