Cruise Canada

Camper huren in Canada

Camper huren bij Cruise Canada via WorldWide Campers

Cruise Canada vormt samen met Cruise America de grootste camperverhuurder van Noord-Amerika met maar liefst 33 verhuurlocaties. Bij Cruise Canada heeft u net als bij Cruise America ook de mogelijkheid om u vooraf online te registreren voor een efficiënte en zo kort mogelijke ophaalprocedure ter plaatse op de verhuurlocatie. Of u nu op zoek bent naar een camper voor uw rondreis door West-Canada vanuit Vancouver of Calgary of een camper wilt huren in Oost-Canada vanuit Toronto of Montreal. Op de website van WorldWide Campers vindt u altijd een passende camper voor uw rondreis.

Departure Specials

Kies uit één van de volgende specials als u een camper huurt voor de periode 1 april t/m 31 oktober

  • 50% korting op de drop-off kosten. Deze special is niet van toepassing in de maanden juli en augustus.
  • 25% korting op het ongelimiteerde mijlen / plus pakket. Deze special is alleen van toepassing op de C30 camper in de maanden april, mei, juni, september of oktober en op de C19 camper in juli en augustus.
  • Gratis convenience kit.

De special waarbij u korting krijgt op het ongelimiteerde mijlen / plus pakket is alleen van toepassing op de eerste 21 dagen van uw camperhuur. Voor de overige dagen wordt het standaard tarief berekend.

One Way kosten

Bent u van plan om een zogeheten one-way in Canada te doen? Houdt er dan rekening mee dat de meeste camper leveranciers hier kosten voor rekenen. De one way kosten bedragen tussen de $400 en $600. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze camper specialisten. Zij informeren u graag over de mogelijkheden op gebied van one-way camperverhuur in Canada.

Camper types

Deze camperverhuurder biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier

WorldWide Campers Cruise Canada Specialist

Het team van WorldWide Campers werkt veel met Cruise Canada samen. Door regelmatig trainingen te volgen mogen wij ons Cruise Canada specialist noemen! Maak vandaag nog een vrijblijvende offerte via onze website en één van onze camper specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.