El Monte RV

El Monte Camperverhuur

Camper huren bij El Monte via WorldWide Campers

El Monte is één van de grootste camperverhuurders wereldwijd en heeft het grootste aanbod campertypes in de branche. Deze camperleverancier is gespecialiseerd in lange termijn camperhuur en de meeste camperverhuur locaties zijn 7 dagen in de week geopend. El Monte is ook de eerste camperverhuurder die zich inzet voor het milieu. U kunt er voor kiezen om een vrijwillige bijdrage te leveren, welke vervolgens ten goede komt aan organisaties die zich inzetten voor groene energie. WorldWide Campers kan u uitgebreid informeren over deze bijdrage.

Groot aanbod camperverhuurlocaties in de USA

El Monte heeft naast een divers assortiment campers ook een groot aantal camperverhuurlocaties in de Verenigde Staten. U kunt bij deze verhuurder een camper huren in: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, New York, Orlando, DallasDenverMiami, Chicago, Phoenix, Salt Lake CitySan Diego en Bellingham (Vancouver).

Camperhuur in Azië

Vanaf 2017 biedt El Monte ook verhuur aan in Azië, in Japan. Het verhuurstation ligt in hoofdstad Tokyo waarvandaan u gemakkelijk een rondreis kunt maken door Japan. Wilt u ook een camper huren in Japan? Maak dan geheel vrijblijvende een camperhuur offerte op onze website.

Camper types

El Monte biedt de volgende campertypes aan:

Online inchecken

Om het check-in proces op de locatie te versnellen, kunt u na boeking al online inchecken bij El Monte. Ga hiervoor naar de website: www.MyElMonteRV.com/check-in en vul uw gegevens volledig in.

Camperhuur voorwaarden leverancier